gkhn-eski-nazi
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
hugh grant warsa bnde warım romantik komedi de her role gidiyo adam oyunculugunu konusturuo drew barrymore unda tatlılığı ayrı bi konu filmin teması alısıldık olsa da film kendine baktıro izleyin derim ben...
aslına bakarsanız tam bir boş vakit filmi olmuş boş vaktiniz varsa zaman geçirmek için izlenebilir komedi unsuru çok zayıf kalmış bir kaç sahnede gülümsemeniz mümkün sadece oyunculuk iyi ancak senaryo çok bayağı bence
film güzel , şarkılar güzel , oyuncular güzel , herşey güzeldi.ben çok zevk aldımbir an bile sıkılmayacağınız romantik bir aşk filmi..mutlaka izleyin derim...
ben bu filmde , çok eğlendim ve bence çok gzl olmuş. özellikle film ilk başlarken ki pop! grubu ve şarkıları ve dansları ve saçları fln çok komik geldi bana. drew her zamanki gibi şeker ötesi ;)
bence tam anlamıyla romantik,aşkı anlatan çok güzel bir başyapıt.filmin şarkısı süper.oyuncular filmin hakkını fazlasıyla vermişler.izleyin derim.konusu oldukça güzel ve hiç sıkılmıyorsunuz:)
harika,harika,harika...çok tatlı bir romantik komedi.müthiş zevkli.filmin sonunda hugh grant'in kendi yazdığı şarkı (don't write me off) çok güzel,çok romantik.drew barrymore çok ama çok tatlı ve sempatik.kendisine sarılıp hayatının sonuna kadar bırakamayacağınız tatlılıkta.
gerçekten izlenmesi gereken çok hoş bir romantik film özellikle şarkılar çok hoş bi de hugh grant ın dans etmesine bayıldım:)sirf onun için bile izlenir ben bu filmi kaçırmayın derim..!