4,4
Tetikçi hakkında görüşlerin ?
22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gerçekten cok guzel bır fılm.bence harıka.kesınlıkle ızlemenız gerekıyor.fılme zaten baslarsanız emın olun bırakamayacaksınız.ozellıkle baslangıcı ve sonu harıka.mutlaka ızleyın.
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden kesinlikle tavsiye ederim...
20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kurgusu ve sürprizleriyle kesinlikle seyredilmesi gereken bir film. Aksiyon sahnelerinde fuqua imzası filme ayrı bir hava katmış.
3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Olmayan bir sniper'ın hikayesi için Oliver stone imzalı JFK'yi tekrar tekrar izledim bu filmin kötü etkisinden kurtulmak için-Hayır rambo en azından derisini dikiyordu Markh-hero sniper-serumda yapıyor cidden korkunç
20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim kesinlikle en iyi filmdi.Tempo filmde hiç düşmüyor,hiç bir anında filmden sıkılmadım ve gayet heyecanlı bir şekilde takip ediyorsunuz.
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film harika ateş sahneleri sürükleyici seyri güzel konusu sadece sıradan abd kurtaran adam neyse son günlerde seyrettiğim en güzel filmlerden biri.
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence güsel bir film. filmi izlerken sıkılmıyacagınızı garanti ederim. ve fiilmin sonunda da swagger ın yetenegine ve zekasına hayran kalacaksınız :)
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fena bi film deil sıradan bi film ama amerikanın oyunu tam anlamıyla dile getirilmiş.bi yerde senator kimse bakanın petrol için yakıp yıkıyoz demesini istemez amerikada gerçekleri kimse bilmek istemez diyerek filmi adete tek cümlede toplamıştır.izlemenizi tavsiye ederim zaman geçiyor bu film izlerken
3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Tek kelime ile muhteşemdi.The bourne kadar zevk aldım diyebilirim.
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film gerçekten aksiyon dolu. Temposu hiç düşmüyor. Fakat iskeleti zayıf. Olaylar tek bir eksende veriliyor. Üstelik bir tetikçinin o kadar adamı yok etmesi biraz gerçek dışı. Yine de keyifle izleyeceğeiniz vir film.
20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok klişe ve basit bir senaryo. Hareketleri ve diyaogları önceden tahmin etmek zor olmadı.
18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben çok beğendim film. Uzun zamandır bu tarz uzun soluklu bi film islemek istiyodum ii geldi bana.
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
evet benımde ızledıgım son zamanların en ıyı fılmi
demekten bende kendımı alı koyamıyıyorum
ve şiddetle tavsıye edıyorum
27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Paunına ve yorumlara bakınca filmi izleyeyim dedim.Çok pişmanım.Film aksiyon harici yüzüne bakılacak cinsten değil.Tutarsızlıklar saçmalıklar birbirini izliyor.Konu diye birşey asla yok.Eğer kaliteli bir film izleyeceğim diyorsanız bu filmi rahatlıkla pas geçebilirsiniz.İzlenecek çok kaliteli filmler var değerli vaktinizi boşa harcamayın.
15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film manyak olmuş ben bu adama hasta oldum adam sniperı yazmiş doğrudaan helell olsun walla ne diiim hele aksiyon sahneleri cok iiii