4,4
Tetikçi hakkında görüşlerin ?
17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film beklenenin üzerinde bir seyir keyfi veriyor,tavsiye ederim.
25 Kasım 2021 tarihinde eklendi
MARK WAHLBERG komedi filminde bile oynasa aksiyon filmidir bu kesin diye düşünerek izlerim. Müthiş bir yapım harika, olağandışı bir oyunculuk ayrıca Kate Mara'nın güzelliği de apayrı bir dikkat konusu. spoiler:
İzlemekten sıkılmadığım sonu mutlu sonla ve intikamla biten bir film ''mutlaka izlenilmesi gerekenlerden''.
10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
dimensions tamam aktör halısın :) , zaten 4 veya 5 filme yorum yapmışsın birinde benim mesajımı düzeltmek için ,sevindirici bişi :) umarım mark bana kızmamıştır üzgünüm mark =(
29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film.zaten filmin afişinden de ne kadar güzel bir film olduğu anlaşılıyor.buram buram aksiyon kokuyor :P
15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
insanlar neden klasik filmeleri sevmezler ki. tamam konusu klasik ama bu klasikliğin içinde bile iyi bir film. zeki bir sniper insanı çekiyor hemen 8/10
15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
rambovari bir film olmuş ama yinede aksiuyon sahneleri iyi kurgulanmış 7/10
18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film guzel bir aksiyon filmi klasik tek basina onlarca adam a kafa tutan birini canlandirmis olan mark wahlberg filmde ii is cikarmis ve eklemek isterim wahlberg in yenilmez ve italyan isini filmlerini tavsiye ederim kostebegi saymiyorum kacirdiysaniz aglamaya baslayin ve en yakin zamanda izleyin saygilar e-ben
27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hareket ve aksiyon sevenler izlesin ama beni pek açmadı...
27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
dehşet film yapmışlar tebrik ederim adamlaı. aksiyon severler kaçrmasın
31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izledigin en iyi aksiyon filmlerinden birisiydi.. bu kadar iyi olacagını tahmin etmiyordum.. Mark wahlberg i biraz daha sevdim bu film sayesinde..Aksiyon filmlerini sevmeyenler bile bu filmle sever kesinlikle..Süper ötesi diyorum =) fazla söze gerek yok..
7 Mart 2008 tarihinde eklendi
anti amerikan yönünü sevdim film de güzel ama sonlarına doğru biraz fazla hızlanıyo insan kaçırabiliyo bazı şeyleri 10/8.2 verirdim
20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bourne Ultimatum üzerine seyredilince tat vermeyen film. Arada ki gömlek farkı sebebiyle 10 üzerinden 6.
17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
süper olmasada bi sniper üzerine kurulu film bu kadar iyi çekilebilirdi xD
27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
iyi film fakat 8,6 alacak kadar iyi değil bence
10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmde dur durak yok gerçekten yerinden kalkmak istemeyenlere iyi bi film bence baya bi iyi