4,4
Tetikçi hakkında görüşlerin ?
22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Açıkçası ben filmi yorumlara ve puanına bakarak izledim beklentiyle ama hayal kırıklığı oldu. Yani güzel sniper sahneleri dışında hiç bişey yok. Bildiğimiz klişe "Vatanım ABD için her şeyi yaparım" diyen eski asker filmlerinden pek bir farkı yok...

Bence izlemeseniz de olur... 8,3/10
1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi. Keyifle izledim. Film daha açılış sahnesiyle beni içine çekti. Tetikçilikle ilgili sunulan bilgilere hayran kaldım. Gerçekten merak uyandırıcı. Aksiyon sahnelerini çok başarılı buldum, patlamalar, atışlar vs. Her şey mantıklı ve akıcıydı. Fazla denilecek bir şey de yok, izlenmesi gereken bir film. Türünün hakkını veriyor. 8 puanı hak ediyor.
7 Mart 2015 tarihinde eklendi
mark'ın en iyi filmi.sürükleyiciydi...............
22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
"Amerikanlar,eskidi bunlar"Bu nasıl bir olaydır?Alabildiğine sıradan,konuşmalarında sıkılınacak,aksiyon sahnelerinde ise esnetecek bir iş bu.Bu derece olumsuz konuşmak hiç istemiyorum.Ama oldukça kötü...
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
jason statham'ın tetikçi olduğu filmin inanılmaz güzel bi konusu wardı bu ondan çok daha farklı ama büyük bi beklentim yoq
15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gerçekten son zamanlarada izlediğimm bir aksiyon filmi gerçek çok güzel bir yapım
17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Birkaç sahnesi dışında aşırıya kaçmadan işlenen güzel konusu ve başarılı kurgusuyla izleyin diyebileceğim bir film. Wahlbergün performansı takdire şayan bence. 10/8
30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
10/8...sürükleyici iyi bir kurgu...
19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
oldukça keyif alarak izledim bu filmi. son derece iyi sahneler vardı ve amerika yönetimine yapılan iğnelemeler çok hoştu. beğendim tavsiye ederim.
7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
anlamıyorum ya. neresi sıkıcı bu filmin. her saniyesine kadar aksiyon dolu, çarpıcı bir film. mark wahlberg hayranı olarak değil gerçek bir sinemasever olarak söylüyorum gerçekten çok sürükleyici.
28 Mart 2007 tarihinde eklendi
elemanın elinde sniper var böyle film ler genelde güzel olur belki kapıdaki düşmanın günümüz versiyonu gibi birşeydir bekleyelim görelim..
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhtesemdi ... beklentilerimin uzerine cikmayi bildi -
15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir aksiyon filmi.amerika yı eleştirmesi de cabasi.hikaye klasik ama boş zamaniniz varsa gittiğinize değer.
16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Klasik komplo filmlerinden biri.Hiç sıkılmadan izlenen,sürükleyici,bol patlamalı vs.
23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
fılm konu olarak alısık oldugumuz bır yapım ...ama basrolde Mark Wahlberg olunca vede aksıyon sahnelerı hariika cekılmısse ortaya seyırlık guzel bır fılm cıkmıs...bır ınsan rolune bu kadar mı yakısır. fılmde soğuk,yuzu hıc gulmeyen bır nısancıyı gercekten oynamakta zorlanmamıstır Mark Wahlberg cunku kendısını oynamıs gıbı bırsey:)2 saat koltugunuzdan kalkmadan ızleyecegınız guzel bır yapım..