4,4
Tetikçi hakkında görüşlerin ?
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını izledim, havada bir jetin patlama sahnesi var oldukça amatörce çekilmiş hiç inandırıcı değil. Türün meraklılarına hitap eden bir film beklintileri minimumda tutmakta fayda var.
7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hollywood'u tüm dünyaya sevdiren görkemli filmlerden birisi daha. bol aksiyon az ama boş diyaloglar. ancak yine de böyle filmleri zevkle izlemeye devam edecek oluşum da benim açımdan oldukça çelişkili bir durum!!
9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sonunda filmi izleme fırsatım oldu.ve evet güzeldi.belkide tek eksi yönü Jason Bourne dan sonra vizyona girmiş olması.Yani biraz Bourne havasında geçen eli yüzü düzgün ajanlar kategorisinde sıkışmış kalmış gibi.Geçenlerde okuduğum yazıdan anımsayarak söylüyorum gerçekten sanırım aksiyon yıldızları eskiler kadar bakımsız ve kaba olmuyorlar:) şunuda belirtmek lazım Mark Wahlberg filmde mükemmel bir oyunculuk çıkarmış.En basidinden yüzündeki o soğuk umursamaz ifade bile insanı doldurmaya yetiyor
21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Örümcek adama girmek için gitmiştik sinemaya arkadaşlarımla ama seansı geç olunca biz de Tetikçiye girelim dedik... Açıkçası pişman olucağımı düşünüyodum... ama olmadım... film etkileyici başlayıp etkileyici bitiyo... kurgu ve özellikle ayrıntılar çok iyi verilmiş... oyuncular gerçekten çok ii... Mark Wahbergi en son köstebekte izlemiştim... bu tür filmler için biçilmiş kaftan bence... ama yinede filme en genel anlamda bakıldıgında bir hollywood klasiğinden başka bişi görmedim... yani konu ayrıntılar hariç az çok tahmin edebiliyosunuz... bi kahramanımız var tek başına bişiler yapmaya çalışıyo önce iyi adamımız yalnız bırakılıyo sonra kandırılıyo ve sonrada intikam alma kısmı... tabii birde kadını kaçırma ve haksız yere suçlanma olayları da unutulmamış... dediğim gibi bu en genel anlamı... ama yinede çok klas bi film bence...aksiyonu üst seviyelerde tutyo... tavsiye ederim paranızı vaktinizi boşa harcamazsınız...
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film süper ve ötesi
19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izlenebilir hoş bi film olmuş.sağlam aksiyon sahneleri var.
5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izleyebileceğiniz türden bir aksiyon filmi.
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
aslında beni böyle filmler fazla sarmaz fakat aksiyon film sevenler için hakkaten sürükleyici ve iyi bir film olmuş.ama puana bakıp fazla bişey beklemeyin.
17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film Beğendim güzel bir aksiyon filmi zaten snapperçilere karşı bi ilgimde vardı tam denk geldi. Fİlmde bazı sahneler çok amatör olmuş her filimde olduğu gibi. Ama filimde yer yer güzel eleştiriler getiriliyor. Kendi ülkelrini çok rahat sert bir şekilde yeriyorla. bu yönleriyle çok güzel olmuş. Tabi her filmde olduğu gibi klise ve malum bayrakları vardı. verdiğiniz paraya değer.
2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İnanılmaz yetenekli bir aktör..Büyük bir merakla bekliyorum :)
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film Gerçekten Güzel Hiç Sıkılmadım Adam Rolünü Becermiş Senaryoda Çok İyi Zaten Silahlar Felan Çok İyi Adam Her Attığını Vuruyor Arkadaş Ya Bu Yüzden 10/10
8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film bazı diğer yorumcuların dediği gibi ABD politikalarına eleştirisel bir bakış açısı getirmesine karşın; klasik intikam formatı üzerine kurulmuş bir yapıt olarak ön plana çıkıyor.. Aksiyon açısından son derece üst düzeyde, kurgusal ve oyunculuklar açısından da bence oldukça başarılıydı... İnsanı inanılmaz sürükleyen bir yapısı var ama bazı noktalarda klasik intikam formatı nedeniyle sıkıntı yaratıyor... Ama film aksiyon severler için ideal, çok memnun olacaklarına emin olabilirler... Seyredilmesini tavsiye ediyorum...
31 Mart 2007 tarihinde eklendi
foqua trainingday filmini izledikten sonra çok iyi bi yönetmen oldugunu düşünmüştüm ama sonraki filmlerinin hiçbiri hoşuma gitmedi bu filmiyle belki tekrar kalbimdeki eski yerini alır.
16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
huh..Böyle bir film beklemiyordum.Gerçekten beklentimin üstünde çıktı.Çok başarılı bir film bence düşünmeden izliyebilirsiniz.
13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Başından itibaren başlayan bir gerilim ve aksiyon dolu sahneleriyle mükemmel bir film ama size bir tavsiyem dikkatli izleyin ayrıntılar bu filmi güzelleştiriyor