Amir Han
9 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bu film bize Amerika'yı Kolomb'un değilde Viking'lerin ilk keşfettiğini anlatıyor. Pek bir inandırılılığı yok. Kadro Karl Urban'ın dışında tanınmış bir oyuncu yok. 45 milyon $ bütçe ile çekilen film global olarak 30 milyon $ hasılat elde ederek hanesine zarar yazmış. Mizansen sahnelerin ve oluşturulan platoların hakkını yememek lazım. Filmde konu aman aman olmasada sürükleyici bir yapım.
Gerçekten hos bir fantastik film olmus. 2007 yapimi bu film, ülkemizde nedense gösterime girmemis ve ne zaman girecegine dair bir bilgiye de rastlamadim. Filmi izlerken Warcraft oynuyormus gibi hissettim kendimi. Ayrica King Arthur filmini de andiran bazi detaylar var ancak film tamamen özgün.
Nordik barbarlarin kendi aralarinda yerel dilleri ile konusmasi (bunlar Ingilizceye veya Türkçeye çevrilmemis) güzel bir detay, inandiriciligi artiriyor.
ınanmıyorum gercekten fılm 10 uzerınden 8 cıvarı almış şimdi anladım gırp bakıyorum fılmlere hepsının degerlendırmesı 10 uzerınden 7-8 falan ohh ne guzel lise sıralrında bıle hocalr bu notları vermıyo herkes nası boş keseden sallamış filme gelince ne konu ne kurgu vıkıng başlıklı barbarlar bı de bı yerlı koyu ne sonu var ne başı filmin bomboş o kadar ne sınema ne sanat aksıyon macere o bıle yok 10 uzerınden 4ü gecsın bende başka bişe bılmıyorum haa cok merak edersınz gorsellıgı yada fragmana bakıp aldanırsanız benm gıbı hataya dusersenız gecen zamana cok yazık...
vikinklerle kızıldereliler ne alaka vikinkler hiç avrupadan çıkmışmı zaten savaşsalar kızılderililer böyle saçma ölmez yada savaşmaktan kaçmazlar adamlar avrupalı göçmenlerin tüfeklerine sayısına karşı durmuşlar vikinkler sorun olmaz onlar için
Artık çekilen bütün filmler yüksek puan alıyor .seçici bi izleyici kitlesi yok herşeye puan yağdıran bi kitle var.filmde efektler sıfır!!adamı oku tutarken görüyoruz sonra bi bakıyoruz ok başka birine saplanmış.ne yapmaya çalışıldığına değil ne yapıldığına bakın filmde
Karl Urbanı çok severim. Vikinglerin korkunç kostümleri ve acımasızlığından etkilendim. Bir akşam üzeri, altyazı şeklinde seyrederseniz beğeneceğinizi düşünüyorum. 8/10
zevke göre değişen bir film arkadaşım çok beğendiğini ve mutlaka izlemem gerektiğini söylemişti ,abarttığı kadar bulmadım ama izlenesi bir film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim
güzel bir film denebilir görsel efektler güzel kullanılmış alışıla gelenden farklı savaş stilleri dikkat çeken ayrı bir şey sonuçta izlenesi bi film zaman kaybetmezsiniz