Pathfinder
    Pathfinder hakkında görüşlerin ?

er-can
    er-can

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Az önce seyrettim evde.
    Arkadailarında dediği gibi fazla beklenti olmadan seyredilebilir. Seyrederken hiç sıkılmadım en azından. Fazla seçenek yoksa tercih edebilirsiniz.
    kadir-kusku
    kadir-kusku

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    mogol bir kabile tarafından bulunan bir cocuk.. ve acımasız vahşi bir savaşcı (genelde boynuzlu) bir kabileye karşı savaşı.. sadece evde oturup izleyebilceginiz bol kanlı bir flim diyebilirim
    karakose9
    karakose9

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    fena bir film değil.senaryoda oyunculuklarda iyi.çok bişey beklemeden izlerseniz keyf alırsınız derim.10 üzerinden 7.
    omurkomur
    omurkomur

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    vikinglerle mohikanların sonunu harmanladık başrolede iskandinava benzemeyen bir genç koyduk..kılıç ve kan ekledik bu film oldu..viking çocuklarını kızılderililer büyütürse çocuk 20 lerine geldiğinde tipi aynı kızılderili gibi oluyormuş)
    ufukakalin
    ufukakalin

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Vakit geçirmek isteyenler seyredebilirler, ama fazla bir beklentiniz olmasın. 5 üzerinden 3 verdim.
    aa-tamer
    aa-tamer

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Film resmen Fareli Köyün Kavalcısı'nı anlatmış eski devirlerden kalma... Görsellik fena değil ama basit biraz...
    cougarcop
    cougarcop

3 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    görsellik açısından hiçbir sözüm olamaz. kamera-dijital efektler gayet başarılı. ancaaak çok basit bir konu , yüzeysel karakterler, kötü yönetim ve başarısız oyunculuk filmi vasatın altında bırakmış. bence iyi bir film değil ama ilginç mekanlar ve heryerden fışkıran kan izlemek isteyenler izleyebilir. 5/10
    diablo3509
    diablo3509

1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Özel efektleri ve sürükleyiciliğiyle izlenesi bir film.Amma velakin orta şeker olmaktan öteye geçememiş.Yinede efektlerden kurtarıyor millet izleyin pişman olmazsınız 7/10
    jahndash
    jahndash

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    "Benim için konu ve özgünlük önemli değil; ben dövüş, kan ve şiddet izlemek istiyorum." diyenler buyursun izlesin. Bana artık gına geldi böyle filmlerden.
    arifcengiz
    arifcengiz

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle harikaydı, izlemenizi şiddetle tavsiye ederim...
    airborne87
    airborne87

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir filmdi.Ama sonunu beyenmedim.10 üzerinden 8 veririm
    e-ergener
    e-ergener

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Bence klasik bir filmdi. Nasıl geçti anlayamadım ama yani baya sürükleyici idi. Oyunculuklar falan müthişti. Bir de ilk defa Vikingler barbar ırk olmasına şahit olduk Hollywood yapımlarında. Şaşırdım ondan biraz da..
    tarhansimsek
    tarhansimsek

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Bu tarza yakın olanlar için çok iyi bir yapım diyebiliriz çünkü elimizde bu tarza gidecek filmler bulmak çok zorlaştı. Orta şeker diyelim arkadaşların dediği gibi başı çok iyi fakat osrta kısım tamamen ramboculuğa sonu da bilindik bir hikayeye sarmalamış, kostüm ve mekanlar çok hoş.
    romeo-1985
    romeo-1985

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    ne begendim ne begenmedim arada kaldım başı gibi sonu gitseydi film cok iş yapardı ama acımasız vikingler celimsiz cocuga yeniliyor sacma :D
    A-C-A-B-
    A-C-A-B-

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bu filmin orjinal dvd si çıktı ama burada pek yakında bölümünde yer alıyo.daha dikkatli olunmalı