Pathfinder
    Pathfinder hakkında görüşlerin ?

badwolf83
    badwolf83

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    yaa arkdaşlar bu filmi niye bu kadar yerden yere vuruyosunuz ben anlamadım filmi ben izledim ve gayet sürükleyici buldum şahsen ben herkese mutlaka izlenmesini tavsiye ederim hani her filimde yüzüklerin efendisi gibi yada cesur yürek gibi olacak diye bi kayde yok gayet başarılı bence iyi seyirler
    odinhan
    odinhan

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Klasik bir kahraman filmi..Çekimler oldukça karanlık fakat izleyeciyi sıkmayacak kadar iyi bir hikaye.
    mennan
    mennan

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Gorsel acidan guzel bir film. Replikleri de o sekilde...
    promethe-2
    promethe-2

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    apocalypta iki(!) hiç farkı yok.yalnızca kan ve şiddet görme ihtiyaclarını karsılayan gereksiz anlamsız bi fantazi...
    typhoonsea
    typhoonsea

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Apocalypto filmini izleyenler bu filmde de aynı şeyi bulacaklar pek fark yok açıkçası ama izlenecek bir film.
    arkeolog70
    arkeolog70

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    senaryo sıfır, oyunculuk sıfır, yönetim sıfır, diyaloglar kabus gibi. sıfır bile denilemez. diyalog yok çünkü. mantıksız ve kurgusuz bir film. ne post-modern ne de post yani.

bu filmden hiçbir şey olmaz. izleyicide tek bir görüntüsü bile kalmıyor. tek bir fikir ya da anlam kırıntısıyla karşılaşılamıyor. felsefesi yok. kareler arası geçişler berbat. hele bir de bitişi, yani son, yani the end var ki evlere şenlik.

yüzüklerin efendisindeki efektleri alın ve anlamsızlaştırın, içini boşaltın, komik hale sokun, işte size: pathfinder. izledikten sonraki duydugum pişmanlığı anlatamam. bir filmi izlediğiniz için pişmanlık duymak mı istiyorsunuz, işte size film: pathfinder.

aman ha! izlemeyin! :(
    jemal-1081
    jemal-1081

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    senaryosu çok kötü bir film çok bilinmiş bir konuverilmiş bazı sahneleri iyi ve de sıkıcı değil ama hiç özen gösterilmemiş bir film notu 10/5
    emirbeytur
    emirbeytur

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Kötü bir film olmuş. Filme verdiğim paraya yazık oldu diyebiliriz. Üstelik görüntüde bir karanlık kirliliği var. Halbükü Amerika ve Canada sınırı civarları doğal güzelliği ile bilinir. Film Doğayla da özleşmemiş. Sahnelerbirbirinle çok kopuk ve de Yüzüklerin efendisinde müthiş oynayan Karl Urban bu filmde sanki başka biri gibi
    karabela-99
    karabela-99

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence film fena degil aslında konusuda güzel adam ailesinin intikamını alıyor. bence izlenebilir.
    villa7
    villa7

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    yanlıs filmi mi seyrettik burdaki yorum yazanlarla ben çok beğendim gayet iyi bi konu macera olarakda çok iyi yapılmıs bir senaryo ben hiç sıkılmadan izledim benim tavsiyem mutlaka izleyin yönünde
    meekcan
    meekcan

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    izlemekte zorlandığım nadir filmlerden kötü gerçekten kötü bi film bu puanı nasıl almış anlamıyorum...
    dark-fear93
    dark-fear93

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    benimde beklediğim gibi çıkmadı
    kesinlikle izlenecek bi film deil
    win-kingpin
    win-kingpin

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Filmin notu 6.5 i geçmez, kopuk bir konuya sahip ve üstelik etkileyici değil. İzlemeyenler bişey kaybetmez hatta zaman kazanır.
    kiyakmusto
    kiyakmusto

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    guzel bence biraz apocaliptaya benziyo... izledim tavsiye ederim.. paranıza yazık olmaz bence...
    sharma23
    sharma23

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    fragmanı güzeldi filmi izledim ama beklediğim kadar güzel cıkmadı dahada guzel bi film olabılırdı eh işte idare eder