bazı yorumlara katılıyorum artık bu tarz filmler sıkmaya başladı tabi apocalypto yu ayrı tutmak lazım zaten bu film onun yanında vasat kalır genel olarak bakarsak izlenilebilir puanım:6
bu kadar iyi viking görmemiştim konu başta baya ilgi çekici düzeyde olsada filmin ortalarına dahi gelinmeden patlak veren film bitti dükkanı kapatıyoz tarzı aksiyon ve akabinde şaşkınlık yaratan komik olüm sahneleri baya bi ilgiç kaç üstünden kaç desniz 5,1 derim ama gerçekten vikingler ve konunun başı süperdi bence
cok güzel di...içinizi acıtacak sahnelersizi duygulandıracak sahnelerheyecanlandıracak sahneler kısacası cok gzl diyönetmen cok iyi iş cıkarmış oyunculuk desen 10/10filmi izleyin kacırmayın
fena değildi, ama eomeri tanıyamadım çok daha genç görünüyordu, nerde gördük nerde gördük diye düşündük durduk sonra sitede filmografisinde lotr görünce şok oldum yani... vikingler de ork vari yaratıklardı, urukailere benziyorlardı, atlar da aynı karanlık efendilerin atları, kılıçlar da lotr benzeri armalı yazlı vs. vs...
yine büyük umutlar beklediğim bir flimdi ama sıradan olmuş izlenmiyormu izleniyor ve bu kadar işte az diyolog bol action boş action bir kere çocuk dövüşmeyi kılıç kullanmayı nasıl ögrendi viking olunca böylemi olunuyor o kalkanla nasıl kar üzarinde kayıyor boş vaktiniz varsa yapacak birşeyiniz yoksa izleyin zor ölümden sonra kesmedi