aslitumer123
21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
hiç bu kadar saçma olucağını tahmin etmemiştim.berbattı bence.belden aşağı çok sahnesi war.onlarla espri yapmaya çalışmışlar güya..harcadığım zamana acıdım.owen wilson uda sewmem zaten neden izlediysem işte:P
belki çoğu kişiye göre sıradan bi film olabilir ancak sıradanlığına rağmen gerçektende izlerken hiç sıkılmayacagınız bi film...romantik komedi severlere güzel bi alternatif olabilir10/7 iyii seyirler...
Film hakkındaki yorumlara göz attım izledikten sonra.Her izleyici farklı şeyler yazmış olsa da, bazı ortak noktalar bulmak mümkün film için yazdıklarına.Örneğin film için, 'sırada' denmiş, 'fazla komik olmasa da' denmiş, 'klişe bir film' denmiş, 'orjinal değil' denmiş, vs...vs... Aslında kelimelerin bu tabirlerin anlamları farklı olsa da, filmin nasıl olduğu hakkında fikir veriyor okuyana.Anlıyorsunuz ki sıradan bir film...Tüm yazılanlar bir tarafa, film hakikaten çok iyi bir film değil.Zaten almış olduğu 6,6 puan da bu sitenin standartlarına göre sıradanlığa işaret eden bir puan.Bana kalırsa film sıradan bile değil yani, düpedüz sıkıcı.Sanki, ne kadar eğlenceli olduğunu ispat etmeye çalıştıkca sıkıcılaşmış.Beğenen arkadaşların beğenisine elbette saygı duyuyorum ancak, kötü bir film 'You, Me and Dupree'.Sadece Owen Wilson’u beğendiğini söyleyenler olmuş ancak, benim filmde en beğenmediğim şeydi Wilson; fazla sulu ve sevimsiz buldum açıkçası...
film gerçekten eğlenceli , film çok da komik olmasada kendisini izlettirmeyi biliyor . owen wilsonun performansı üst düzeyde olduğunu söylemeye bile gerek yok .. eğer şu ana kadar izlemediyseniz harika bir romantik komedi.bence şu an aldığı puanı hak etmiyor en az 7- 7.5 .
hani öyle aşırı komik bi film beklemeyin izlemediyseniz..ağzınızı açık bırakıp şaşırtacak bi film de deil ama bi kere almışsanız elinizde kalmasın izleyin derim:)
ya arkadaşlar ya bu film cok berbat bir film amerikalıların yok biz eğlecliyiz biz komiğiz demeye çalışdığı bir film hiç bir espiriden gülemedim amerikalılar yine herşey mükkemmmel olsun diye yaptıkları ama olmadığı bir film