Owen Wilson ın izlediğim hemen hemen tüm filmleri çok eğlenceliydi.ama nasıl bir filmde oynadıysa adam gözümden düştü.owen dahil filmde oynayan herkes harcanmış gibime geldi.kötü bir filmdi.
ben owen wilsonun hemen hemen tüm filmlerini izledim... tabi bende filmcide cd lere bakarken bu filmi gördüm tabi owen wilson oynuo güzel dir diye aldım film o kadarda güzel değildi normaldi... de film aşırı abartılmışş. idarew eder di diyebilirim
çok gereksiz bir film bu kadar güzel yorum yazanları görünce şaşırdım komedi filmi diye gittim gülüncek hiçbir sahnesi yoktu birtakım sahnelerindeki bayağılıkları görünce ben bu filme nasıl geldim diyorsunuz
güçlü ve zengin bir baba, mütevazi kızı ve bastırıılmış karakter bir damat.. "zor baba"vari olmuş biraz,, eğlenceliydi yine de,,owen wilson harika,, çok orjinal ve sinir bozucu bir kanka, bir o kadar da sevimli..izleyin, tatlı bir tebessümle kapatırsınız filmi,,6/10