Sen, Ben ve Dupree
    3,3
    Sen, Ben ve Dupree hakkında görüşlerin ?

ytyl
    ytyl

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    bir ikigün önce izlediğim bu film aslında hepimizin başına gelebilecek bir durumu işlemiş.fakat tutarsız ve kopuk bir işleyiş,bu en yakın arkadaş bir seviliyor bir sevilmiyor karasızlık durumu bir süre sonra insanda bezginlik yaratmaya başlıyor.eğlencesiz bir hal alıyor
    mertcan-ozcam
    mertcan-ozcam

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    güsel bi film olmuş. m.douglas çok iiı yakışmış yaa :) verdiği msj da güsel, ee ne duruyosunuz gidin
    merve357
    merve357

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ilk yarı biraz sıkıldım sonra biraz güzelleşti film bu tarz filmlerden onlarca var biraz kalite meraklısıysanız izlemeyin amannn ben gülmek istiyorum diosanız izleyin
    seckin39
    seckin39

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Talihsizliğe bakın ki bu filmi izlemeden 15 gün önce "click" adlı filmi izledim ve onda oldukça eglendim ve güldüm, bu filmde ise cast ilk basta hoşuma gitmişti ama ilk 15 dakika da sanki bu filme gülmeyeceksin dostum diye bi bi ses duyuyosunuz içinizden,,, ve bu ses haklı cıkıyor,, konu çok basit , espri yok, film akmıyor, hiç gülmedim, cast harcanmış, film sizi tatmin etmiyor, gülmeye gidicem diyosanız bence gitmeyin, yani bence 10 üzerinden 1,, 1 puanda kate'nin hatırına,,, vizyonda daha iyi filmler mevcut arkadaslar,, iyi seyirler,,
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    eğlenceli bana göre ben sevdim,M.Douglas’da R. De Niro gibi oda son dönemlerde komediye yakınlaştı,ara sırada olsa 'Fedai' lik yapıyor ;)
    plato0n
    plato0n

12 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Gerçekten hoş film. Çok komedi olmamasına rağmen özellikle verdiği mesaj çok etkiliyor. Kendin olmak konusunda tavsiye arayanlar mutlaka görmeli...
    lotusflower
    lotusflower

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Klişe bi tema ve olağan bi komedi, izlemezseniz çok şey kaçırmazsınız.. Saygılar
    iralen
    iralen

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Keşke sıfır puan vermek gibi bir durum olsaydı. yavan konusuyla hakettiği bu bence.
    esen-un
    esen-un

11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    eh bilindik sıradan bir kurgusu var ama eylencelik olduğu kesin
    ufukbolatt
    ufukbolatt

vasat!
    hhorasanli
    hhorasanli

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    az beklentiyle gittim ama umduğumdan daha eğlencelii ve komik bi film çıktıı...gülmeye ihitiyacı olanlara önerilirrrr..
    emreavcar
    emreavcar

5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    ...evsiz kalip en iyi arkadasinin evine gecici bir sure yerlesen fakat asiriliklariyla yeni evli ciftin hayatini altust eden Dupree'nin oykusu. Owen Wilson'in bilindik haliyle karsimiza ciktigi, Dillon'in sempatikligi ve Hudson'in guzelligi ile belli bir keyifle izlense de vasat bir komedi olmaktan kurtulamiyor "Sen, ben ve Dupree". Basi sonundan belli olan yapim, Douglas'in da emekliye ayrilmasi gerektigine dair ilk sinyalleri de vermeyi ihmal etmiyor...(4/10)
    ilsalaron
    ilsalaron

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Ben Owen Wilson olmasza sanırım bu filme tahammül edemezdim. Gerçekten Owen Wilsonsuz çekilmeyecek kadar kötü film Wilson biraz filmi kurtarıyor.
    tunay1988
    tunay1988

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    bence güzel bir komedi filmi seyre değer evde dvd de izlemeyin tavsiye etmem...!
    beto10
    beto10

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    owen wilson oldugu için izlene bilicek bir film sinama da degil de dvd de izlenirse daha uygun olur.