Owen Wilson çok iyi bir oyuncu değil belki ama bu tarz filmlerde fazlasıyla güldürmeyi başarıyor.Bu filminde de Kate Hudson ve Matt Dillon gibi yanlış oyuncu tercihleri sayesinde daha fazla öne çıkıp filmi tek başına sürüklüyor.Ayrıca Michael Douglas’ı da böyle rollerde gördükçe acımadan edemediğimizi belirtelim.
bende 10 / 7 diyorum hem eglenceli hemde romantik bi yapim oyuncular kaliteli, bos zamani doldurmak icin yada sevgilinizle izlemek icin hos ve eglenceli bi film keyif verici = )
bana gorede vasat bir romantik komedi..kate hudson' in sansinin acilacagini ve daha basarili romantik komedilerde oynayabilecegini dusunuyorum..michael douglas icin ise tam bir fiyasko bu film!! izlenmesede olur
Bilemiyorum ama sanırım Hoolywood artık tarzını değitirmeli.Çünkü artık insanlar bıktı bu tarz amerkan filimlerini izlemekten.Hep aynı olaylar,hep aynı sahneler.Evet belki sinamaya sıklıkla gitmeyen insanlar için güzel bir yapım olabir zira bazı eliştiriler bu yönde yazılmış,ama bence sinamay sıklıkla giden ve sinama olayını iyi takip edenler için vasatın altında bir filim.Lütfen geçelim bu filimi. 10/5
Amerika gerçekten bu işi biliyor ! ee tabii çok iyi oyuncular da olunca, yönetmenin ve senaryonun başarılı çalışması, harika bir sonuç ortaya çıkarıyor.. sevimli Dupree'nin yaptıklarına gülerken, aslında onun herkese yaptığı katkıları ve güzel mesajlarını da es geçmiyorsunuz. bir komedi filminin ille de boş olmaması gerektiğini gösteren ve mutlaka izlemeniz gereken bir film. seveceğinizi garanti ederim
kendi sınıfına giren filmlerin en kötüsü diyebilirim.!!!!Klasik amerikan sineması, ama nitelikli bulmadım. bu tarzda yapılmış fakat daha izlenilebilebilir filmler var...