arkadaşlar 3d olayı süper ve görüntü efektler falan mükemmel bunun için izleyin derim ama konu olarak çok enteresan değil az çok tahmin edilebilecek bir film.ama dediğim gibi görüntü ve çekim tekniği olarak devrim çok fark ediyor evde izleyen bi insan bu filmi çok bayağı bulabilir asıl güzelliği 3d izlemede.
Sinemaya verdiğim paraya acımadığım nadir filmlerden biri..Renkler,karakterler olağanüstüydü.Tabi filmin 3D olması beni etkileyen diğer bir unsur.İzlemeyen varsa kesinlikle durmasın.
arkadaslar bende anime avatar hayranıyım bana göre bu film onla ilgili değil gibi konusu değişik geldi ama anime avatarla ilgiliyse güzel bir yapıt ortaya cıkar bekliyecez
sinema tarihi matrix le bi devrim yaşamıştı kuşkusuz... yine bu tür bi yaklaşımın olabileceğini bu film için söylemek yanlış olmaz bence... yüzüklerin efendisi ni 3D izlemiş olsam kararsız kalabilirdim ama kendi dalında izlediğim en iyi film diyebilirm..9,2/10
3d izlediğim en yi film , gözlükleri film esnasında gözü yormuyor diğer filmlerde olduğu gibi gözlüğü çıkarmak istemiyorsunuz , izledikten sonra biraz sorun yaratıyor ama filmde yok , ama alt yazıları okumak biraz kasıyor , filmi imax da izledim ama perde 30m ise bende 3m yim , filme ara vermediler ama 3 saat hiç sıkılmadan izledi herkes , film in animasyonlarına karşı olanlar için aşk filmlerini tavsiye ederim..
beyazperdede ilk defa iddialı bir filmin puanının imdb puanından düşük olduğunu görüyorum..8.4-8.7 :) film çok iyiydi. 3 boyutlu olmasından çok bahsedilmiş öyle olmasa bile gerçekten hikayesi yeter. devam filmini sabırsızlıkla bekliyorum :)
ben beğendim açıkcası adamlar hakkını vermiş okan bayülgen çalıntı falan diyince bi tereddüt etmiştim başta. ben daha çok amerikalıların özeleştirisi die baktım filme girdikleri her yere medeniyet götürüolar güya yıkıp yakmaktan başka bişi yapmıolar. duygular çok gerçekciydi özellikle kızın babasının ardından "ağıt" yakması beni çok etkiledi bence 10 numara bu film yaniii
gercekten düz mantık bir film.iste baska gezene gidip oradaki hazineyi alıp getirmek için yapılan savaş.hepsi bu kadar.allah askına baska ne vardı bu filmde.acıkcası benim aklımda kalan veya bana biseyler kazandıran bir film olmadı.sadece 3d yi kesfettim ve bu teknolojiye hayran kaldım.keske yüzüklerin efendisi v.b. görsel şölen sunan filmlerde 3d li olsaydı. avatar verdiğim parayı hakketmedi diye düsünüyorum.arkadaslar diğer bi konuda gercekten sinema biletleri cok pahalı.oyuncalarla veya sinema sektöründen kimle röportaj yapılsa mutlaka su konusma geciyoreskiden sinema salonları doluydu nerde yazlık sinemalar falan filan. eskiden bu kadar pahalımıydı biletler.bence biletler ucuz olmalı ve sürümden kazanmalılar böylelikler sinema salonları gercekten dolu olur.hangi öğrenci veya emekli veya asgari ücretli hadi bunları gectikte orta direk olanlar nasılversin bu kadar parayı.düsüünün tek cocuklu bi aile avatara toplam 45 tl verecek.olacak iş mi?