mükemmelll bir film inanın 3 saatten fazla oturup büyük bir zevkle izledik inanılmaz bir emek ve çok büyük bir başarı 3D olması ayrı bir güzellik kutsal ruhun tohumlarını resmen etrafınızda hissediyorsunuz sakın ama sakın korsan alıp bu görsel gösteriyi mahvetmeyin bu zevkten kendinizi mağrum bırakmayın iyi seyirler
Müthişti. Bence de yılın en iyi filmi seçilir. En ön koltukda yer bulmamıza ve 3 olmasına rağmen hiç sıkılmadık. Görsellik süperdi. Renk cümbüşü vardı. Konusu değişik olduğundan birbirine benzemeyen filmlerdendi.Hem güldürdü, hem ağlattı, hemde gerilim dolu dakikalar oluşturdu. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
28 yaşındayım, yüzlerce film izledim bence bu film sinema tarihinde bir milad.izlemezseniz çok şey kaçırırsınız.ama mutlaka 3d izleyin.james cameron titanic ile oscarları toplamıştı.bir kaçını kaptırdı.ama sanırım bu filmle hepsini alır.mükemmellllll
şu ana kadar izlediğimm en muhteşem filmm,,gerçektenn harika bir konusu var, 3d inanıulmaz derecede bn afm sinemalarında izledi sizlerede tavsiye ederim 10/10
yüzüklerin efendisi serisini geç izlediğimde bir arkadaşım demiştiki keşke bende izlemeseydim şimdi yine izlerdim. ben de avatar ı izlememiş olmak isterdim tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum. her karesinde binbir özellik var. çok dikkatli izlenmesi gereken müthiş duygu yoğun ve tabiki efektleri söylemeyeyim bile. inanılmaz bir filmdi. Yönetmen senaryoyu 1994 te yazmış. 2000 de çekmek istemiş. Teknoloji yetersiz diye 2004 te başlamış. Bunların üstüne bu filme lütfen kötü demeyin , izleyin derim.
arkadaşlar ımax mı izlesem xpand mı 3a mi aklım karışık.yoksa istinye parkta kanadadan gelen özel gözlüklerle mi izlemek gerek . çıkış yolu gösterin acill . saygılar
James Cameron dan beklenen film geldi... Vee sinemalara koştuk.. 3D teknolojisiyle inanılmaz bir deneyimdi :) Havada uçan partükülleri yakalamaya çalışmaktan filmin konusunu kaçırabilirsiniz :D
Ölmeden yapılacak şeylerden biri bu bence... Kendinize vakit yaratın ve bütcenizi ayarlayın ve hiç vakit kaybetmeyin çünkü zamanınıza ve paranıza degecek bir yapıt var karşınızda.. Filmden çıktıktan sonra benim yazdığım görüşleri hatırlamicaksınız bile :) çıktıktan sonraki ilk 30 dk siz bir Navi siniz .....
adi ve basit bir seneryo.uzaylı bir kıza aşık olan dünyalı bir genç.seneryo size birşeyler anımsattı mı? türk sineması bu seneryoyu yıllar önce yaptı.arif ışık goralı cekuya aşık oldu, onun gezegenini kurtardı vs. zaten para olsaydı gora 3D çekilirdi.senaryo açısından 0 veriyorum.ama görsellik ve efektler açısından 9 puanı hakediyor film...