Filmi izleyeli birkaç saat oldu. Etkisinden uzun süre kurtulmanın mümkün olamayacağı, "budur işte" dedirten bir şaheser bence... En az 2 kere daha izleyebilirim. Görsel şölenini geçtim, coşkusu yaşanmaya değer. İzlemeyenlere tavsiyem gecikmesinler. Benim gibi sıradan bir animasyon bekleyenleri oldukça şaşırtacağına eminim. Notum kesinlikle 10 üzerinden 10.
arkadaşlar mutlaka izleyin,ne tür filmlerden hoşlandığınızın hiçbir önemi yok.çoğu sinema severin hitleri arasına girebilecek olağan üstü birşey.James Cameron yine yapmış yapacağını:)
Yılın en iyi filmi diyebilirim birde bu filmi Cinebonuslarda Real D olarak izlemek gerçekten mükemmel. Görüntü,renkler,film uzun olmasına rağmen gözlerimde yorulma olmadı. James Cameron Dev bir filme daha imza attı şimdiden herkese İyi seyirler...
bu filmi izlemeyen çok şey kaçırır. benden söylemesi. filmi izlemek için dvdsinin çıkmasını beklemeyin. film sinema da izlenir :) harika bi görsel şölen tekrar gitmeyi düşünüyorum :D o derece
Bu film kesinlikle 3D izlenmeli bence..Korkunç yaratıklar olmazsa Pandorada bir tatil yapmak isterdim :)..Cennet gibi yer.Ayrıca emperyalist ülkelerin insanlık dışı davranışlarını ve katliamlarını da görüyoruz. Ülkemizde çoğunun bilmediği bazı madenler yüzünden biz de birgün bu konuma gelirmiyiz diyede düşünmeden edemedim.Mutlaka izlenmeli.
pandora gezegenini muhteşem yansıtmışlar. efektler müthiş. ama bir filmin seneryosu bodur kalırsa ne kadar efekt kullanırsanız kullanın filmi kurtarmaz. filmin başında hemen sonunu tahmin edebiliyorsunuz yani süpriz bir gelişme yok. izleyicinin merak beklentisini karşılamıyor. ayrıca filmde kullanılan yaratıklar günümüz canlılarının makyajlaşmış hali. biraz daha yaratıcı olunabilirdi. genede izlemelisiniz sinema teknolojisinin ne kadar geliştiğini görmelisiniz.
@paradiseler11The Return of The Rings adlı film yok The Return of the King var ;).Film izlemekten keyif alıyorsanız mutlaka sinemada bu filmi izleyin. Böyle bir seyir keyfi 4-5 yılda bir gelir.
bendeki etkisi 99 daki matrix kadar olamadı.. insanları etkileyenn ne olduğunu anlamış değilim.. matrix de trinity nın havada asılı kalma sahnesi ve neo nun kurşundan kaçma sahnesi kadar etkileyicilik yoktu.. pazarlaması muthiş yapılmış bir film orjinalliğinn olduğunu düşünmüyorum çığır hiç açmamıştır sadece iyi bir teknoloji filmidir.. Acıkcası bı karşılaştırmayı yapma sebebim avatar canlanış şeklini ilk gördüğümde aklıma ilk gelen Mat5rix oldu ..