4,2
Deja Vu hakkında görüşlerin ?
5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Çoğu arkadaş filmde mantık hatası yok demiş ama ben 2 tane mantık hatası buldum ama bunu klavye ile anlatmam çok zor.bu hatalara rağmen puanım 9 çünkü film hiç sıkmadı benı.tekrar tekrar izlenilebilecek bir film bana göre.
7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben filmi büyük bir keyifle izledim..ve olağan üstü buldum..bence danzel washıngton a her şey çok yakışıyo..yine kendine en çok yakışanı yapıp harika bir kahraman canlandırmış..mutlaka izleyin..
20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filmin nesinden sıkıldınız anlamadım ya baştan sona heyecandan filmin nasıl bittiğini anlamadım konusu mükemmel kurgusu harika bence herkesin izlesi gereken 10 numara bir film kesinlikle tavsiye ederim..
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film kendi içinde çelişkiye düşüyor fakat oyunculuklar gerçekten de iyi,ve saçma olsa da filmin sonunu merak ediyorsunuz.
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
denzel olduğu için daha iyi bir film beklentisiyle gidiyorsunuz, ancak malesef beklentinizi karşılamıyor.
senaryoyu, zaman yolculuğu gibi saçma bir odak konu üzerinde değil de, standart polisiye senaryoları tarzında yazsalardı çok daha iyi olabilirdi. zorlanmışlar, ama hem gereksiz, hem de filmi kötüleştiren bir zorlama çıkmış ortaya.
enteresan olmaya çalışılırken, sıkıcı olunmuş.
denzel'a çok da yakışmamış özet olarak...
8 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bilim kurgusu ve aksiyonu olan yarım saat sonra sizi etkisi altına alıp sürükleyen bi yapısı var .....
6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben bu film çıktığında gidecektim iyikide gitmemişim. ne kadar dandik beerbat konulu bi filmdi. sitenin film başlığı "eksi etik " e aynen katılıyorum. böyle berbat senarjolu mantık dışı bi film olmaz denzel nasıl oynadı ona da şaşdım zaten. tamam film sahneler filan güzelde, ne mantıkzılık 1
26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi film gerçekten..bana da Kelebek Etkisi ni hatırlattı biraz..filmin ismi senaryoya cuk oturmuş yani en azından film hakkında hiçbi bilginiz olmasada isminden neler olabileceğini tahmin edebiliyosunuz..ama yinede tek başına izlememekte,izlesenizde soradan başka izleyenler bulmakta yarar war..mantık hataları da çok ama insan onları hata olarak değil,orjinallik olarak görüyo..taktir ettim şahsen
17 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu tarz filmlerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.Bildiğimiz Deja Vu olayına farklı bir bakış getiriyor.Hiç sıkmayan,son ana kadar merak ettiren,sürükleyici bir film.
9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir o kadar da saçma bir filmdi. Tamamen mantıksızdı. İzleyin hem hayal kırıklığına uğrayın hem de değişik bir deneyim yaşayın. 10/7
5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
konu daha çok fantastik bir yapıt... sıradanlığın dışına çıkamasada seyirlik bi film
30 Mart 2007 tarihinde eklendi
dejavuyu izledim filmin her karesinde değişik sahneler var güzel olmuş
19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Günümüzde böyle farklı, muhteşem kurgulara rastlamak artık çok zor.Deja vunun kurgusuda bugüne kadar hiç rastlanmadık bir kurgu.Keşke bütün filmler böyle olsa.Kesinlikle izlemelisiniz...10/10
13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
azınlık raporundan etkilenilmiş bi film..bilimkurgu imiş gibi izlenirse keyif alınacak bi film bence...
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gördüğüm en kötü filmlerdendi
matrix dalgasıyla yayılan bi deja vu lafı ve filmi
ilginç bişey yok