4,2
Deja Vu hakkında görüşlerin ?
21 Mart 2007 tarihinde eklendi
bana göre face off en ii polisiye filmdi ve hala da öle ben o filmi başka hiçbir filmle kıyaslamazdım ama deja vu hariç...müthiş ti yaa başka bir şey demnemez...bilimkurgu biraz abartılmış ama o kadar da olsun hem ne belli böle bir teknoloji icat edilmemiş(zamanda yolculuk hariç)....süperrrrr.
28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
neden insanları etkileyebilmek için teknolojinin bu kadar esiri olunuyor anlamıyorum...gerrçek olan şeyler daha etkileyicidir bence...polisiye bir film içerisine zorlama olarak bir sürü hikaye katılarak ve güzelde bir isimle çekilmiş işte..bundan fazlası söylenemez bu film için..
24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
hani film izlerken dersiniz ya bu kadar saçmalıkda olmaz ama filmin karşısından da kalkamazsınız.filmin sonunu merakla beklersiniz.işte deja vu öyle bir film. eğer teknoloji o kadar ilerleseydi alınyazısı diye bişe kalmazdı. sonuç olarak güzel,sürükleyici,esrarengiz bir film kaçırmayın
18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence iyi bir filmdi hiç skılmadığım ender filmlerdendi zaten bir filmde Denzel varsa o film gözü kapalı izlenir adam süper bı oyuncu...
sinema
1 ziyaretçi
21 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Daha önce yaşadığınız sandığınız bir şeyi şimdi yaşasaydınız ne hissederdiniz. Deja Vu tam bu sorunun cevabını veren bir film. Kurgulamaları harika işlenmiş bir yapıt. Severek izleyeceğiniz ve sonunda -Vay bee! diyeceğiniz bir film.
29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film açıkcası hosuma gitti kullanılan teknolojiye hayran kaldım
27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ben izlediğimde bayağı etkısınde kaldım asla başarısız bir film değil.bir kere yakaladıgı hassas noktalar var .Baştan sizi zaten zaptediyor konu secimi iyi senaryo iyi Denzel iyi daha ne diyelim.1 puan kırdım o da tahmin edebilceğiniz gibi sonunun iyi bağlanamasından bir de aksiyona yeterince doyamadıgımdan.
31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
basarılı bır fılm olmus...fılmın ılk yarısı bırascık sıkıcı gecse de aklınızdakı soruların cewaplarını merak ettıgınız ıcın 2. yarısını zewkle takıp edıyorsunuz...ve de sonunu tahmın edemıyecegınız bır fılm olmus...vede benı en cok tatmın eden tarafıda bu oldu
21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bilim kurgu dediğin böyle olur. ayrıca Denzel da her zamanki gibi harika iş çıkarmış. inanılmaz bi film kaçırmayın derim
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Devlet düşmanın yönetmeninden çok hoş bi film aslında anlatılanların olması biraz düşününce münkün gibi geliyo ayrıntıları kaçırmadan izlemenizitavsiye ederim çünkü daha zevkli oluyoo
10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kader ve zamanda yolculuk üzerine yapılmış en mükemmel filmlerden biri. Bu tür filmleri seviyorsanız buradaki boş yorumlara aldanmayın. Kesinlikle zaman ayırıp izleyin.
19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde bende fazla beğenmemiştim. Ama ondan sonra izlediğim 2. ve 3. seferinde gerçek anlamda harika bir flim olduğunu net anladım. Zerre kadar mantık hatası yoktur. Deja vu her insanda oluşan bir durum. Deja vu anınızı hatırlayınız ve öyle flimi izleyin. gerçekten de mükemmel kurgulamış. Daniel Washington nun oyunculuğu ve yakışıklığı flime ayrı bir tat katıyor.
6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
akışı ile sağlam bir film olmuş ama nedense eksikleri var. sanki buna benzer senaryoyu daha önce izlemiş gibiyim belki de filmin etkisidir ne de olsa deja vu. ama insanı etkilemiyorda değil! bende uzayı katlamak sitiyorum ddim film çıkışında.ama olayların bağlanma şekilllerine hayram kaldım. oyuncunun kalitesi de filmi onure ediyor. bence izlenmesi gereken bir yapıt olmuş özellikle de deja vu ya inanıyor ve de savunuyorsanız kaçırmayın!
19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
beklediğimin altında bir filmdi ki bunu üzülerek söylüyorum ancak boş vaktiniz varsa...
13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda çıkan en sağlam film. film iki saat ama inanın bana zamanın nasıl aktığını anlamayacaksınız. başta zamanda geri gitmeye mantıklı baksanızda daha sonra bunun saçma bir fikir olduğunu anlıyorsunuz. denzel'in oyunculuğuna lafım yok zaten. adam usta..

mutlaka izleyin derim.