denzel washingtonı çok beğenirim, bugüne kadar kötü filmini izlemedim o yüzden takip etmeye devam ediyorum ve bu filmide gerçekten çok iyiydi, filmi açıklayıcı kısımlarda mantık hatası göremedim, ama bu tarz filmlerde kesinlikle mantık hatası olur ve bence de vardıyorumları okuyup çok dikkatli izlememe rağmen filmin önemsiz kısımları kafamda soru işareti olarak kaldı, bu noktaların çokta önemi olmadığı için 9/10
5 ocakta çok sevdiğim bir arkadaşımla gittiğim bir filmdi.her ne kadar filmden çıktıktan sonra gülüşüp birbirimize noldu ya bişey anlamadım ben bu filmden desekte sonuçta iyi bir filmdi yorumunda birleştik.izleyin benim hatırıma izleyin:))))
Senaryo içerisinde ciddi boşluklar var ve bruckheımer tarzından çok uzak bir film . Tony scoot dağınık anlatım sistemine devam ediyor. Zaman içerisinde geri dönüşler sonucu zaman çizgisinin kırılması üzerine bir çok film çekildi . Bu filmde küçük bir hikayeyi başından ortasından anlatıp sonuna gelip tekrar başa dönüyor . Denzel için girdim ama tam bir hayal kırıklığıydı .
Beklediğimden çok daha iyi bir film çıktı açıkçası. Gerçekten başından sonuna bir nefeste bitiyor gibi film, inanılmaz sürükleyici. Kurgulardan, olaylardan havada kalan "e bu ne oldu peki" dediğiniz bir yer olmuyor gerçekten de güzel bağlamışlar çünkü bu tarz filmlerde hep bir şeyler havada kalıyormuş gibi gelir genelde. Denzel Washington'ın oyunculuğuna zaten diyecek birşey yok. Aksiyon, macera filmlerini sevenlere şiddetle tavsiye edilir:)
Daha baştan ifade etmeliyim ki teknolojinin bu noktaya erişebilmesi ihtimalinden ürktüm... Buna karşın film orta halli, aksiyonu bol bir film olmuş... Temelde Denzel Washington da dahil olmak üzere oyunculuklar oldukça kötüydü (Val Kilmer ise berbat bir iş çıkarmış)... Buna karşı özellikle filmin son 30 dakikasına kadar kurgu ve senaryo hakikaten müthişti... Fakat ne zaman zaman makinası tarzında bir hadiseye girişiliyor filmin tüm büyüsünü bozuyorlar... Yazık olmuş bence... Ama yine de mutlaka izlenmesini tavsiye ediyorum, özellikle evrenin matematiği üzerine olan felsefe müthişti...
benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.. denzel washington gibi bir oyuncuyu burada bu şekilde oynatmak üzücü.yazık olmuş. bir makineyle filmi bağladılar.bence gereksizdi.beğenmedim.
Flm beklentilerimden daha fazlasını karşıladı. Gerilim düzeyi baya yüksek. Sonuna kadar çok iyi geldi bence film; fakat sonunu çok beğenmedim. Bazı konular havada kaldı diye düşünüyorum. Yine de izlenmesi gereken bir film. 7/10
imkansızı masal diye koymuşlar önümüze... :D beğenmedim mi hayır beğendim, çok güzel bir filmdi. :) çok değişikti gerçekten, saçmaydı ama olsun. danzel her zamanki gibi muhteşemdi. bence izlemelisiniz. ;) 10/8
film aslında kötü değil çok iyi tasarlandığını söyleyebiliriz biraz mantığa uysaydı bence harika olurdu patlama sahneleri gerçekten çok iyi çekilmiş ve denzel herzamankindende iyi ama beklediğimden daha kötüsünü bulduğum kesin bence daha iyi olmalıydı val kilmer silik bir karakter olmuş eski karizmasından uzaklaşmış bence eistein i mezarından kaldırıp bu filmi izletmeli acaba yorumu ne olurdu :)