Buraksarac7
1 değerlendirme
9 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Film Başta çok güzel bit konuya sahipmiş gibi başlıyoe ve merak uyandırıyor fakat bu tarz konusu olan bir çok film var ve bu tarzda izlediğim açık ara en kötü filmlerden sonu olsun işleyişi olsun filmde baya kopukluklar var vakit kaybı
Ben bu filmi beyendim Ve açıçası ağlamadım sadece göz yaşı döktüm ama onun dışında film iyi ve bu filmi tüm herkes izlemeli ve mesajı almalı , şahsen bu filmden sonra çocuklara daha dikkatli davranıyorum Çünkü bu filmin örneği ülkemizde her dakika yaşanıyor . Evet film hariç herşeyi eleştirdim :) Film bayağı fantastik kaçmış gerçeklikten uzak Güzel ama sadece iyi alabilir film sanki çocuklara hitap edermişçesine seyirciye hitap etmiş ama kesinlikle tavsiye ederim herkes izlemeli
Başlangıçta güzel bir film izlenimi veriyor ama ilerledikçe filmde olan şeyler kendini tekrar etmeye başlıyor.bir kere kurgusu tam olmamış.bazı şeyler tam olarak doldurulamamış.filmde bir çok eksik yön ve saçma şeyler de var.filmi izlerseniz bunları kendiniz göreceksiniz.eğer çok merak ettiyseniz izlemeyin demiyorum ama vaktinizi daha kaliteli bir filmle değerlendirin derim.
Kötü çok kötü. Keşke Peter Jacksondan 2 saatimi geriye alabilme fırsatım olabilse. Sanırım "Yüzüklerin Efendisi" olmasa Peter Jacksonda olmayacaktı. Bence Jackson, "Yüzüklerin Efendisi" ni kaleme aldığı için J. R. R. Tolkiene ölene kadar duacı olmalı. Yazık harcanan zamana, emeğe ve paraya!!! Filme verdiğim puan 10 üzerinden 2. Sakın filmi izlemeyin!!!
Öncelikle böyle müthiş bir anlatıma 3-4 verenleri hayretle okuduğumu belirtmek isterim.Bence siz bir daha film yorumu yapmayın nokta.Gelelim filme,seyrettiğim en güzel filmlerden biri.Ben böyle şahane bir anlatım görmedim,yakınlarını kaybetmiş kişiler için bir terapi bu film.Kısaca 10/10 verdim ,mutlaka seyredin.Hemde çocuklarınızla beraber.
farklı tarzlarda film izliyorsanız çok beyeneceksiz 10/8lik bir film kitabını da okumuştum peter jakson da çok iyi uyarlamış katiyen zaman kaybı olarak düşünmüyorum sonuçta bir aksiyon filmi değil drama ama çok aşırı bir dramatik dozajıda yok ben çok beyendim arkadaşlarıma da öneriyorum izlesinder diye sevmeyen çıkmadı.
filmin görsel öğeleri çok güzel ve anlamlı olmuş, kurgu da çok güzel ve farklı olarak sergilenmiş, çekimlere gelince yüzüklerin efendisinden aşina olduğumuz çekim açıalrını görmemek imkansızdı bu da çok güzeldi ama asıl konumuz olan filmin konusuna gelince yani çok amaçsız yere sadece bunuda öldüreyim dediği zamanda cinayet işlemesini tamamiyle mantıklı bir sebep bulamadıkalrından burası böle açık kalmış kapatmayada çalışmamışlar bunu hiç sevmedim. konunun gelişme kısmı ise biz türk milletine çok tanıdık bir öğütten yola çıkılarak yapıldığından görsel öğeler haricinde konun kurgusu ve işlenişi balımından çok etkileneceğimiz bir yapım olmamış. konu anlamlı bir finale bağlanmadığı için görsel öğeleri dikkate alarak ve peter jackson hatırına 10/4
İyi oyuncularla hoş bir yapım olmuş. Ütopik mekanlar çok ilgimi çekti. Korku kategorisinde yer alıyor ama korku filmi değil eğer o niyetle izleyeceksiniz yanlış seçim olur. Oldukça yavaş ilerleyen bir film. Yer yer sıkıldığım oldu ve uzunda bir film. Şahsen konudan etkilendiğimi söyleyebilirim. İzlemeye değer ögeler barındırıyor. Tavsiye ederim 7/10