Aslında Güzel Bir Filim Beğendim Mesela Filmi İzledikten Sonra Acaba Bizde Öldükten Sonra Buna Benzer Şeyler Görecekmiyiz Sorusu Aklınıza Takılıyor.Başroldeki Kızda Çok İyi Çıkarmış Gerçekten Film Genel Anlamda İyiydi Ama Bazı Eksi Yönleride Vardı Daha Güzel Bir Final Olabilirdi Ve Cennette Sadece Katilin Öldürdüğü Kişilerin Olmasıda Eski Bir Yön Ama Bu Film Ders Niteliğide Taşıyor 2 Çok Önemli Mesaji Var Asla Yabancılara Güvenmeyin ve Hayatınızın Her Saniyesinin Kıymetini Bilin Benim Oyum 8/10
filmin oscar adayı olmasına aldanmayın film tam bi zaman kaybı..! 2 saatimin hesabını kim verecek ha ? bu filme verilen parayla iddaa oynayın bence veya at yarışı.. alın verin ekonomiye can verin.. :P
Muhteşem veya harika bir film degildi kesinlikle.Beklentimin altındaydı..Cinayete kurban gitmiş bir kızın dünya ve cennet arasındaki yaşamını anlatıyor...İlgi cekici senaryosuyla ve üstün görselligiyle basarılı bir yapımdı..Peter Jacksonun bircok filmini izlemişimdir.Ama kesinlikle iclerinde en az begendigim yapımı buydu.Böyle bir yönetmenden daha iyisini beklerdim.Filmi izlerken hep eksiklik hissi vardı...Duygusal-gerilim ve dram türünü cok iyi karsılıyor..Filmin anlatımı,işleyisi üst seviyedeydi.Oyunculuk gayet iyiydi..Özellikle de Saoirse Ronanın performansı görülmeye degerdi..Bazı sahnelerde gerilim üst seviyedeydi.Muhtesem müziklerde olunca etkiliyor sizi..Ani sahnelerde yine gerilim üst seviyedeydi...Filmin süresi gercekten cok uzundu,daha kısa olsaydı belkide izleyiciyi cok daha tatmin edecekti..Kesinlikle daha iyi olabilirdi..İlgi cekici konu ve üstün görsellik olmasına ragmen beni pek sarmadı film..Cok büyük beklentilerle izlememenizi tavsiye ederim.10/7
bir filmin görselliği bu kadar güzel olur, bilhassa cennet sahneleri oldukça güzeldi. klasik bir senaryoya farklı bir bakış açısıyla yaklaşılmış ve de iyi de olmuş. filmde dikkatimi çeken bir şey de cast ve emeği geçenler kısmının 14 dakika gibi uzun bir süre olması demek ki baya emek harcanmış. güzel bir film izleyin derim.
Birçok farklı konuyu içine almayı başarabilen başarılı bir film olduğunu düşünüyorum.Cennet acaba gerçektede filmdeki gibi sade bir yer mi diye düşündüm filmi izlerken.Filmin sonu da güzeldi, farklıydı en azından.Özellikle dram filmlerini seven sinema severlere tavsiye ederim, iyi sevirler.. 10/8
İzlerken uykuya daldığım, sonundada lanet olsun keşke izlemeseydim dediğim bi film.İzlemek gibi bi niyetiniz varsa sakın böyle bi hataya düşmeyin.Küçük kızın oyunculuğuna ve efektler hatırına 6/10
Stanlet Tucci nin de hakkını vermek lazım. Beynime işleyen replikleryle:-Youre gonna have to be more observant Susie!-Wanna be the first one to try it out?
gerçekten güzel bir film olmuş ve filmin sonunda hissettiğiniz duygu bambaşka anlatılması güç... Sinemada izleyemediğim için çok şey kaybettiğimi düşüniyorum.
Bu filmden çok farklı bir keyif veriyot insana. Daha çok beğendiğim sevdiğim filmler oldu ancak bu filmin yaşattığı duygu çok değişik ve çok güzeldi gerçekten. Dramatik bir hikayeyi çok etkileyici bir biçimde sunmasına ve sizi üzmesine rağmen filmi ama anlaşılmaz bir şekilde çoğunlukla gülümsemeyle ve keyif alarak izliyorsunuz. Belki buna neden olan filmdeki görsellik veya müziklerin etkisidir belkide. Oyuncular olsun, hikayenin anlatımı olsun, görselliğiyle, müzikleriyle, sizi iki saat için o çocuğun dünyasına götürüyor.
Peter Jackson zaten favorimdi, kendini bir kez daha dosta düşmana ilan etmiş bu filmle. İki saatlik filmde insana bu kadar karışık duygular yaşatabilmek usta işidir. Helal olsun.
Filmin yaşattığı son duygu, bu farklı lezzetin orjinal olduğunu ve başka bir filmde bulamayacak olduğunu farketmenin üzüntüsü.
You still with me,in my dreams,tonight,its only you and me :-( gercekten gözlerim doldu birkaç sahnesinde,okadar kötü oldumki çok etkiledi beni... çok çok çok güzel filmdi...