Cennetimden Bakarken
    3,8
    Cennetimden Bakarken hakkında görüşlerin ?

arz-elm
    arz-elm

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Kurgunun akısı farklı beklediğinizin ötesine çıkıyor, fantastik sahneler çok basarılı,konu bilindik gibi gelsede izlerken farklı bir dünyaya giriyorsunuz izlenilir ben 108 veriyorum.
    nisa-zalim
    nisa-zalim

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
    öncelikle sevdiğiniz tür burada çok önemli, ben filmi çok beğendim, arkadaşım güzel de olsa ağır ilerlemesinden şikayet etti..bence dram türünü sevenlerin izlemesi gereken bir film...
    VcdSamimiyeti
    VcdSamimiyeti

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Peter Jackson filmi sadece izlenebilir kılmış,işlenişi izliyorsunuz sadece etkileyici hiç bir şey yok,ne bir sahne,ne bir replik...Kızın oyunculuğunun mükemmeliğinin yanısıra babanın oyunculuğu berbattı..konu daha önceden bir kaç filmde kullanılmıştı,ama tabi the lovely boneskitap olduğu için tartışmaya gerek yok...5/10Sinemaya gidipte vaktinizi boşa harcamayın,hele aman bir gerileyim,bir korkayım diyorsanız sakın ha paranızı ziyan etmeyin,bu film 6-10 yaş arasındaki çocukları korkutur.
    -alp-
    -alp-

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    İstediğimiz gibi bitmesede, aslında olması gerektiği gibi sonlanan mükemmel film. Baştan sona akıcı ve güzel bir filmdi. Bu puanı kesinlikle hakketmiyor. Tavsiye ederim. Vesselam... 10/9
    nskmourinho
    nskmourinho

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Film bazı yerlerde masalsı şölenin altında kalıyor.Peter jackson ın görselliğe ne kadar önem verdiğini biliyoruz ama bu bazı yerlerde filme zarar veriyor.Bunun dışında fazla beklentiyle izlenmezse keyifli ve yer yer heyecanlı bir zaman geçirebileceğiniz bir film 6/10
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Kesinlikle çok emek harcanmış, ortaya kaliteli bir film çıkmış. Güzel bir senaryo, harika bir yönetmen, başarılı oyunculuklar ama benim içinde çok çok iyi bir film katogorisinde yer alamadı..
    cinaa
    cinaa

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    ne desem de tasvir edebilsem bu film hakkında hissettiklerimi bilemiyorum :S cennet filmin neresinde anlamadım berbat bi kurgu çocuk filmini andıran güyaa cennet görüntüleri vasat bir film olmuş hiç olmamış.
    keremzan
    keremzan

24 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    güzel kurgu.. taVsiye edeRim..
    therion-26
    therion-26

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    müzik o kadar başarılı ki, film boyunca duygusal moddan çıkamadım. ama film bitince 'aslında o kadar da duygulanacak bişi yoktu' falan dedim. kesinlikle müziğin etkisinden:)
    Chev
    Chev

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Çok beğendiğim bir film oldu..Gerçekten insanı etkileyen bir atmosfer bir seneryo var..8/10
    deckard76
    deckard76

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Baştan sona kadar merak ve ilgiyle izlenen güzel bir film.Görsellik,atmosferi,efektleri.senaryosu ve oyunculuğu ile ilgiye değer.Özellikle Susie rolünde Saoirse Ronan mükemmel oynamış.Kefaret ve Işık Şehri filmlerinden sonra hızla yükselen Saoirse çok yetenekli ve geleceğin yıldızları arasında görüyörum kendinisini.Duygusal içerikli aşk ve ölüm kavramlarını işleyen yapımlardan hoşlananlar kaçırmasın.
    sarpcore
    sarpcore

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Kitap uyarlaması olan film,14 yaşındaki Susiein ölümünden sonraki süreçte kendi cennetinden ailesini izleyerek devam etmektedir.Susie rolünde City of Emberin sevimli kızı Saoirse Ronan oynuyor.Mark Wahlberg,Rachel Weisz,Susan Sarandon ve Stanley Tucci diğer önemli isimler.Ama bence filmin en iyisi Stanley Tucci.Çok beğendim.Filmin yönetmeni ise Peter Jackson.Filmin hikayesi ilgi çeksede,konu sağdan soldan çekiştirilip daha da etkileyici yapılacak bir konu değil.Peter Jakson,tadında bırkamış.iyi bir film ama daha fazlası değil.Filmin görselliği çok güzeldi.Kasayı çukura taşıma sahnesi,Lindseyin eve girme sahneleri ve arkasından gelişen sahneler güzeldi.Dediğim gibi Stanley Tucci ise filmin en iyisiydi.Çok güzel bir karakter canlandırmış.Sonuç olarak iyi bir film diyebilirim.
    beck31
    beck31

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Film için yılın fiyaskosu demek yanlış olmaz.Gereksiz sahneler bütünlemesiyle donatılmış dolayısıyla gözünüz ne efekt görüyor ne daha başka detay.Fakat Stanley Tucci başta olmak üzere Susan Sarandon oyunculukları izlenilebilirlik unsurlarının başında sayılası olanlar ama dediğim gibi kötü film yahu.5.5/10
    m-knox
    m-knox

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    tam bir peter jackson filmi!görsel efektler cok hoş,senaryo fena değil ama itiraf ediyim film biraz insanın sinirini bozuyor,konusu itibariyle.
    gokhansld
    gokhansld

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Bence Yüzüklerin Efendisi gibi bir yapımla karşılaşacağım diye filme gidilmemeli. Sonucu hayalkırıklığı olabilir. Bir yönetmen her filmi aynı tarzda çekmemeli. Tarzının dışına da çıkmalı. Sen beğenmezsin ama başkası beğenir. VE bir yönetmen her seferinde herkesin beğenebileceği bir film yapamaz...