ilk 3 filmi de çok sevmiştim. 4.nün fragmanını izledim ve şu anda bile bir favori sahnem var. O da Garez filminden uyarlanmış olan sahneydi... galiba yine çooook gülücez...
Kesinlikle 1. ve 2. filimden sonra gelen 3 te 4 te eskileri mumla aratıyor. Sadece bi dewam filmi bence hiç bi artısı yok ve eski filimlerdeki gibi filimleri birbirine bağlayamamışlar, filmi izlerken bi kaç saçma film arka arkaya eklenmiş gibi hissetmim 10 üzerinde 3...
ben filmi güzel bulanlardanım ve emeğe saygı diyorum..ama bu film diğer scary movie’ler kadar etkileyici değil.evet..bazı yerlerinde çok güldüm ancak esprilerin yarısından fazlası saçma ve gereksiz geldi..bizim tenefüslerde sınıfta oynayıp cep telefonuyla kaydettiğimiz oyunlar bile daha komik diyebilirim..
Bence bu filim cok daha zekice hazırlanmıs gülmekten yarıldım ilk 3 filimde cinsellik komedisi cok yoğundu bu filimde ise herr konuyu tee ye alıolar süper
önceki filmler kadar güzel hatta biraz daha iyi diğebilirim. bında zucker’in payı var sanırım. anna fari’e ise bayılıyorum. konuk oyuncularla ise film çeşitlenmiş. izlerken kesinlikle sıkılmıyorsunuz. shaq’ın zincirlenme sahnesi ile samara’nın merdivenlerde düşüş sahnesi ise tam seyirlik.
muhteşem. dünyanın en iyi komedi serisi. artık komedi filmlerinin başrol oyuncularına baktığına inanmıyorum zaten. jim carrey falan hikaye film ortada işte... izleyin görün buda yetmesse amerikan pastası o da yetmezse high school high i seyredin. muhteşem filmler hepsi. yalancı yalancı da süper (en iyi j.c. filmi)