3,6
Korkunç Bir Film 4 hakkında görüşlerin ?
9 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ilk 3'ü gibi mükemmel olacağından eminim testereyle nasıl dalga geçecekler çok merak ediyorum çünkü hehangi bi maskeli bi maskot yok.
17 Mart 2006 tarihinde eklendi
4.yü ilk bu sitede gordum we tuylerim diken diken oldu...Umudu kestiğim anda karsıma cıktığı için çoook mutluyum...zaten hangi filmlerle dalga gectigini okudum...cook komik olarak bekkliyorum...Zaten dalga gecilecek filmleri simdiden izlemeye başladım...Sizede onları izlemenizi tavsiye ederim, yoksa fazla gülemezsiniz...Bence serinin 4.'sü cook komik ama, Scary moviwe 5.'ten komik olacagını sanmıyorumm...
3 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Filmin diğerleri kadar komik olduğunu söyleyemem.Ama en çok güldüğüm sahne çocuğun japonca konuşmasıydı :) ne kadar japon markası var ise hepsini sayıyor altyazıda normal konuşmalar yazıyor :).Bence 10 üzerinden 6
5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İlk 3 film güseldii ama buu sefer pek güsell yapammamışlaarr pek beenmediim :(
17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
serinin ilk iki filmi gibi deildi zaten üçde bozulmuştu dörte iyice mahvetmişler çok kötüydü bence bu filme gidilmez ewinizde seyretmenizi tavsiye ederim
7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
güzel ve komik
15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
beklentilerim boşa çıktı gitmeye değmez serinin en kötüsü neredeyse tüm film cinsellikle ilgili shnelerle dolu ve espriler berbat gülmek için kendimi epey zorladım ..
23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence film harika denilebilecek kadar güzel değil ama çok komik!! yalnız bir sorun kafamı karıştırdı?? filmin diğer afişinde king kong adle filmin resmi var ancak king kong dan bahsedilmiyor bile bu nasıl iş? neyse film çok güzel olmasa da kötü de değil. puanım 5/10