Korkunç Bir Film 4
3,6

widmark-2
widmark-2

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
davıd zucker ve wayans kardeşlerin filmleri iyice ayrılıyor bu film kötü ama serinini en iyisi usta komedyen leslie nielsen yine beni güldürdü ayrıca brokeback dağı sahnesi harika ama film sonuç olarak kötü özellikle tom cruise taklit eden craig bierko biraz rezil etmiş kendini
Actor-Ums
Actor-Ums

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
serinin en eğlenceli filmiydi neden bilmiyorum bu film yüzünden korku filmlerinden artık haz alamıyorum.
duygu-1993
duygu-1993

15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
serinin 1. ve 2. filminden daha güzel olduğu kesin!güzeldi.ama dünyalar savaşı,garez,testere ve köy’ü izlemeden giderseniz hiç bir şey anlamazsınız.gerçekten bayağa güzeldi.
Sikimic
Sikimic

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Yine Korkunç ßir FiLm ve yine kahkaha.FiLmLer ßirßirinin içine mükemmeL i$Lenmi$ ve harika oLmu$.Ke$ke 5’de çekiLse
fearless
fearless

20 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel ve komik bir film ama komik olduğunu daha iyi anlayabilmek için dalga geçilen filmleri izlemek lazım,fakat şunuda belirteyimki filmde çok fazla cinsellik içeren lağbali ve çocuklar için olumsuz etki bırakabilecek sahneler var,dolayısıyle anne ve babaların dikkat etmesi gerekiyor.
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filme kötü diyenler herhalde 1ve 2.filmleri sevenler seksüel komedi oldukları için sevdiler herhalde bence onlar berbattı ve bu serinin en iyi filmi komedi diye buna değilir...8/10
punkart88
punkart88

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
1 en güzeliydi buda en kötüsü
erentos
erentos

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben tüm seri hakkında yorum yapmak istiyorum.serinin 4 filmi de bence harika.önüme yüz kere bu filmleri koysalar yüz kere izlerim.filmlerle çok güzel dalga geçiyorlar.korku filmlerdeki bazı belirli noktaları bulup çıkartıyor ve öyle bir şey yapıyorlar ki...anlatılmaz yaşanır diyorum yani.(amma da abarttım ha!:)))))
wolf649
wolf649

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi korku-komedi filmi böyle bir film çekildiği için film yapımcılarına teşekür ederim
mertsensari
mertsensari

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben filmi izledim,ama izledikten sonra filmin çok boş bir zaman kaybı olduğunu anladım artık amerikalılar komedi ve espiri anlayışlarını değiştirmeliler.Bizi de uyutmasınlar artık evet eskiler güzleldi ama bırakalım onlar o güzelliklerinde kalsınlar. Sonuçta seyretmeyin gülmüyorsunuz gülemiyorsunuz artık beklediğiniz espiri aynı şekilde gerçekleşiyor komikte gelmiyor dolasıyla
cndybuse
cndybuse

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
diğer serilere nazaran etkileyici bulduğumu söyleyemem.bu filmde yazacak birşeyler bulamamışlar bence.2-3 sahnesi dışında vasat.
nicolasanelka85
nicolasanelka85

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
son aylarda gülmediğim kadar güldüm iyiydi yaa...
amaç güldürmekse ben filmi izlerken gülmekten yoruldum :)
i-am-freddy
i-am-freddy

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu film çok şanslı bir şekilde bereketli bir film döneminde çıktı ortaya vallaha. War Of The Worlds, Saw, Village filan adamların eline deli malzeme geçti. Daha iyi kullanabilirlerdi ama kesinlikle güzel bir filmdi. Güldürmüyor dersem yalan söylerim bu filmi de öneririm 3ü sevdiyseniz bunu da muhakkak sevekcesinizdir
stellaipek
stellaipek

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Okadar güzelki dünyanın en güzel filmi
usta-skywalker
usta-skywalker

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film her zamanki gibi güzeldi ama 3leme dışında gibiydi ve tempo düşüklüğü vardı.çok kısaydı.diğerleri kadar komik değildi.10 üzerinden 7 derim.umarım bu enfes seri bununla sonlanmaz.