3’ten sonra en iyisi bu bence. Hatta sıralamak gerekirse en iyiden aşağıya doğru 3-4-2-1 şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bence filmin en büyük kusurlarından biri -tabi buna kusur demek mi gerek bilemiyorum ancak- çoğu espiriyi anlamak için gönderme yapılan filmleri önceden izlemiş olmak gerekiyor.Aksi takdirde çok komik bulunacağını sanmıyorum...
eğlenceli bir film.bazı sahnelerinde kopartabiliyor.garez,köy,dünyalar savaşı,testere gibi filmleri çok iyi birleştirmiş ve tiye almayı başarmışlar.serinin en iyisi olduğu kesin.8/10
Bu filmin 50.si çekilse yine izlerim.Bence bu filmde çok komikti.Giderek efsaneleşen serinin 4. filmi de korku filmleriyle(hatta million dolla baby ile)süper bi şekilde dalga geçmiş.
Film, beklediğim kadar güzel çıkmadı. Diğer 3 filmin yanından bile geçemez. Ancak yine bir Scary Movie filmi özelliğini koruyor. Yine de komik ama ben daha fazlasını bekliyordum. Bazı yerlerinde gülmekte biraz da kendimi zorladım. Scary Movie filmi olarak bakmazsak filme fena değildi. Senaryo açısından da filmi beğendim. Bence olayları güzel bağlamışlar. Scary Movie tutkunları kaçırmasın derim ancak seriyi çok sevmeyenler uzak dursun.
Bu film 1'ni 2'sini 3'ünü izledim her sahnesinde kahkadan büğuldum.Eminimki 4. film de süper olur.Bu film'mi yapana teşekkür ediyorum çünkü ben kamadi flim'lerine bayılır bu film'min bir diziye dönüştürülmesini istiyorum 8-9 filmlik bir flim olur inşallah hatta bir televizyon dizisine bile dönüştürülür.Benim söylüceklerim bu kadar iyi seyirler:)
yaaa fılm tam bı dalga gecme fılmı her seyle ama cok gusel yaa komık ben cok begendım harbıden ısleyın bresısten tavsıye benım ısledıgım fılmler saglam fılmlerdır yanlıs olmas :)