Vay be diyorum içimden. Bu kadar heyecanlandığım bir çocuk filmi görmedim ben hayatımda. Disney'in masalsı havası bu filme de geçmiş. Karakterler çok güzel tasarlanmış. Film hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenebileceği güzel bir film. İçinde büyük şaşırtmacaların da olduğu bu film en iyi çocuk filmleri arasına girebilir. Savaş sahnesi büyüleyiciydi. Türkçe dublaj kadrosundan Levent Ünsal, profesörü oldukça başarılı bir şekilde seslendirmiş. spoiler: Ama bana filmin sonunda aslanın ölmemesi biraz zorlama geldi, yine de beni pek etkilemedi. Filmin müzikleri de çok iyiydi. Arslan karakterini eğer teknoloji gelişmiş olmasa gerçek sanabilirdim.7'den 70'e herkese tavsiye ederim. Türk lokumu 💘
Çok güzel bir film 1. Filmdeki Türk lokumu :) düşmanlara kuşların taş fırlatması(bence babil kuşlarını temsil ediyor)aslanın tam cümle bu şeklide değıl ama anlam aynı ben burayı yönetirim ama bizide yöneten birisi var demesi bir Türk olarak beni mutlu etti :)
bir dolap açiliyor bambaska dünyaya adim atiyosunuz. ama bir sorun var siz savastan kaçtiginiz için o evdesiniz simdi baska bir savasin içindesiniz garip olanda bu savasi sizin durduracaginizi isaret ediyorlar. iste raslanti diye buna denir. bu filmde potter gibi kitaptan yapilma. ama o film gibi degil tabiiki.
filmi çok beğendim...!!! görsel efectler olsun,konusu olsun,müzikleri olsun! gerçekden çok başarılıydı.. ama dublaj olayı daha bir güldürdü.... 'işte buda biizim fakirhane..' :)seyredeğer başarıı bir film,kar görüntüleri büyüledi beni yaw!!serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum..saygılarımla
Film gercekten güzeldi çocuk filmi olarak çıkmasına rağmen izlediğim salonda çok az çocuk vardı. Filmin en etkileyici yanı Aslan ve savaş sahnesiydi...