bende filmi beğendim,insanı sıkmıyor ve filmi izlerken kafanızdaki problemleri unutup başka bir dünyaya dalıyorsunuz.çocuk filmi olduğuna kesinlikle katılmıyorum,bence 13 yaş ve üzerindeki herkese hitap ediyor.ayrıca türk lokumu’nun övülmesi ve aslan’ı aslan diye söylemeleri filmi benim gözümde daha da yüceltti.çocuk oyuncularıda tebrik ediyorum.
cadının ne amaçla narnia yı istediğini büyücünün yeğeni kitabını okursan anlarsın.bence narnia fantastik hikayelerin çogunun anası harry potter ve yüzüklrin efendisi gibi seriler hep narnia dan sonra çıkan eserler.bence kitabın filme uyarlanışı mükemmel çünkü o çocukça anlatımdan süper bi fantastik film çıkarmış adamlar
bence harikaydı.süperdi.gerçekten çok beğendim.özellikle edmund’a bayıldım.herkezin beğendiği gibi savaş sahneleri gerçekten de çok güzeldi...bayıldımmmmsinemada izlemek daha iyiydi
Bence hoş bir fantastik bir film olmuş.Ama şnunu da söyleyeyim ABD film sektöründe yenilik göremiyorum bu aralar.O yüzden film yönden baya kısır bir döneme girmişiz gibime geliyor.Karşımıza birbirine benzer yapımlar çıkması maalesef beni üzüyor.
Filmi beyazperde de izleyemediğim için üzüldüm evde DVDsini izlerken . Seneler evvel izlediğim "Stand By Me"yi hatırlattı bana . En küçük kız çok başarılı oynamış .Savaş sahnesi gerçekten görkemliydi.Efektlerde ise bilgisayar etkisi fazlasıyla belli oluyordu maalesef...
Böylesine olumlu bir film gormedim. Lucy ile bay Tomness’in arkadaşlığı çok iyiydi. Zatan Lucy filme çok sakin ve dingin bir hava katmış. Lotr’un çocuklar için yapılmış hayvanlı versiyonu gibiydi. Ama çok iyiydi arşiv filmlerim arasında yerini aldı. 10/10
Ben bu kadar sürükleyici bi film izlemedim...Gerçekten süper olmuş ya.özellikle o savaş sahneleri var ya...Koltuğa yapıştırıyo insanı harika bir film bence izleyin ve görün.Bayılacaksınız:-))
Film beni okdar ahım şahım bir şekilde etkilemdi.Ama fantastik tum canlıları bir arada abartısız ozel efectler eşliğinde gormek ve tam anlamıyla fantastik bir hava olusturması nedeni ile de Yonetmeni tebrik etmek isterim
Kesinlikle harika bir film, gerçek dünyanın sıkıntılarından uzaklaşıp varolmasını hayalettiğimiz bir dünyaya açılan kapı. Ne filmin tekniği önemli böyle hissettikten sonra ne de başka bir şey. Hele türk lokumuna bulunulan atıflar ve fimdeki aslana ingilizce olarak lion yerine aslan denmesi de ayrıca bi güzel:) ekipte bir türk var mı diye baktım ama göremedim.Herkes izlemeli.
kostüm balosu gibiydi.tamamen amatör.birçok sahne tanıdık geldi.acaba diye düşündüm filmlere gönderme mi yapıyorlardı yoksa yaratıcılıklarının kıt mıydı'filmde güzel olan tek şeyin türk lokumundan bahsetmesi.zaten bu filmden sonra ingilterede türk lokumu satışında patlama olmuş.10/5
Lotr'dan sonra izlediğim en güzel fantastik filmdi. Kitapları filmden daha sürükleyici diyebilirim. Diğer devam filmlerini de sabırsızlıkla bekliyorum. Filmi beğenenlere yeni keşifler için kitabı okumalarını tavsiye ederim. Şimdiden keyifli okumalar...
c.s.lewis in harika kitabın dan uyarlanan ve ilk olarak 2.kitabın beyazperdeye aktarıldığı narnia günlükleri:aslan,cadı ve dolap gerçekten inanılmaz bir film.gerek görüntü efektleri olsun gerek senaryo olsun çok güzel.bundan sonra çekilecek film serinin 4.kitabı.sabırsızlıkla bekliyorum.
Kitabı ile benzerlikler taşısada okumadığımdan dolayı filmi oldukça beğendim.. ama okuyan arkadaşlarım, filmde kitap ile ilgili bağlantıların kötü aktarıldığını söylediler. bakalım devam filmlerini bekliyoruz..film eğlenceli bir havada güzel ve fazla abartılmamış görsel efektler ile süslenmiş... gerek verilen atmosfer gerekse hayvan karakterlerin gerçek hayata yansıtılmaları oldukça güzel yapılmış. bir yönden çocuk filmi olarak bakılabilir ama sadece çocuk filmi deyip geçilemeyecek kadar güzel..