cok sıcak, sonuna kadar kendini keyifle izleten, daha cok cocuklara gibi gözükse de yetişkenlere de kendini izlettirebilen, harika bir başlangıç filmi.
yüzüklerin efendisinden sonra izledim bu filmi çok yavan geldi ona göre. Birde filmin geçtiği mekanlar özensiz olmuş tatmin edici değil, senaryo fazla çalışılmamış hasılı beğenmedim...
insanın kanını ısıtan keske bunlar gercek olsa bende cocuk olup sunlara katılsam diyeceginiz efektlerin ve sahne planlarının ustaca oldugu bir film.gayet güzel tavsiye ederim
Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi karisimi, dev bütçeli (180 milyon $) bir fantastik macera filmi. Masalsi bir anlatim ve bir çocuk filmi atmosferinde geçse de, Yüzüklerin Efendisi filmlerini hatirlatan savas sahneleri dikkate deger.
Çok büyük umutlarla beklediğim ama beklentimi tam olarak karsılamayan bir yapım daha sürükleyici daha güzel olabilirdi tabiki.zaman geçirmek için izlenebilir
Gündelik yaşamın monotonluğundan ya da yorgunluğundan şikayetçiyseniz bu filmi izleyerek başka bir dünyaya kaçabilirsiniz. Çocuklarla beraber izlenecek, herkese hitap edebilen güzel bir film. Fantastik sinemanın en başarılı örneklerinden biri. Mitolojik yaratıkların savaştığı final bölümü keyifle izleniyor. Çocuklara ders veren yapısı ile iyi bir film.
kesinlikle harika ben narnia günlükleri serisini bitirdim hepsi birbirinden güzel kaç kere izlediğimi hatırlamıyorm bilee...bilim-kurgu filmlerini sevenler için ideal..
gerçekten filmdeki fantastik hava çok mükemmel.bence çok güzel bir film.özellikle savaş sahnesiyle sadece çocuklara değil her yaştan insana hitap eden bir yapım.
çok güzel bir filmdi. 10 kereden fazla izlemişimdir heralde.genede izlerim. bence oyuncular rollerini çok güzel oynamışlar. lucy karakterini oynayan kızı oldukça başarılı buldum.çocuk filmi deildi. çünkü çocuklar konusunu anlayamaz sadece görsel efectlere bakarlar. mutlaka izleyinn...
Bence çok güzel bi film değil konu bakımından çok ilginç ama oyuncuk açısınan zayıf kalmış bir de kendi açımdan söleyeyim filme kendini kaptıramıyorsun seyrederken bi eksiklik hissediyo insan...