Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim belkibinlerce filim seyrettim ama beni bukadar çok etkileyen bir filim daha yoktu gerek müzükleri gerekse oyuncu kadrosuyla göz dolduran bir yapıt heleki Denzel Washington oyunculuğu tek kelimeyle harika zaten favorim....
Ayrıca film 150 dk. olmasına karşın hiç sıkılmadan izleyceginize eminim....
Denzel Washington oyunculuğunu beğendiğim ender isimlerden biri,harika bir performans sergilemiş.Filmin senaryosuda harika olunca iyi bir film ortaya çıkmış.10/10
filme kötü yorum yazanlara anlayamıyorum. müthiş bir seneryo süper oyuncular.danzel tek başına bile götürüyor fimi. film iki buçuk saat olduğu halde bitmesini istemedim.arşivinizde bulunması gereken bir film.10/10
Tony Scott gibi müthiş bir yönetmen ve Denzel Washington gibi usta bir oyuncu birleşince ortaya doğal olarak şahane bir yapım çıkıyor. Başından sonuna kadar gözlerimi ayırmadan izlediğim nadir filmlerden biri. Dakota Fanning de küçük yaşına rağmen öyle bir oyunculuk sergiliyor ki hayran olmamak elde değil. 9/10
Berbat çekim teknikleri, o sırada dıp tıs dıp tıs darbuka sesleri, iğrenç ötesi yersiz alakasız müzikler (hadi bi kaçı güzeldi), sağdan soldan beliren uçan kaçan yazılar, öeh dedirten flashbackler, daha yazmaya üşendiğim bir sürü zırvalıklar...filmi ne kadar kötüleştirdiğinin farkında değil mi bu amca? değilse olması lazım çünkü film çekiyosun klip değil. Domino izlediğim en kötü filmlerden biriydi bu filmi de sadece oyuncular kurtarıyor. Zaten biraz olsun etkilendiysem oda dakota fanning ve radha mitchel'ın sayesindedir.
bence dünya sinemasına yeni bir soluk getiren bir başyapıt malesef unutulmuş trajedi türünü tüm güzeliği ile bizlere sunun bir yapım üstelik heycanın dozunu hiç kaçırmadan ve son derece kaliteli bir seneryo ile ve yönetmende bu muhteşem seneryoyu muhteşem bir şekilde işlemiş tabi denzel washington un harika performansı ayakta alkışlanır ama filmin unutulan bir yıldızı var oda dakota fannig fanning te en az denzel washington kadar iyi bir oyunculuk sergiliyor film intikam creasy ile pita araındaki dostluk fidye olayarında dönen dolaplar ve amansız bir takibi o kadar başarılı bir şekilde sunuyorki film akıp gidiyor iç sıkılmıyor ya da filmden kopmuyorsunuz ve bütün bunları klişeleşmiş unsurlarla değil tamaman orjinal yeni metodlarla deniyor iyi bir trajedi istiyenlere kesinlikle öneririm