Gazap Ateşi
4,4

mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
denzel washingtona zaten diyecek bir şey bulamıyorum her filmde kendisini belli ediyor dakota fanning bilmiyorum ama bana bütün filmlerinde yapmacık geliyor hiç bir inandırıcılık hissedemiyorum marc anthony e gelince bir film de oynamakla bir hata yapmış bir daha da yapmaz zannederim:) şarkı söylerken mükemmel bir karizması olan adam filmde karizmayı sıfıra indirmiş
renton1979
renton1979

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sürükleyicii cok güzell bir film hele pita rolundekii küçük kıss harika..sonuuda gercektenn cok hüzünlü öyle bitmeseydii çeşkee
haylan-18
haylan-18

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tony Scott'ın muhteşem tekniğiyle gerçekten de unutulmayacak kadar iyi bir film..Denzel Washington rolünde adeta devleşiyor..Dakota Fanning yaşından beklenmeyecek kadar iyi performans veriyor..filmin sonunda hüzünlenmemek imkansız..
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film bence süper herkesin izlemesi gereken bir film tony scott yine iyi bir film çevirmiş denzel washington oyunculuğunu konuşturmuş
elizabeth-jack
elizabeth-jack

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmi az önce izledim,uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Oyuncular süperdi bu arada bayıldım.Ama sonu biraz üzdü beni dayanamadım ağladım ne yalan sööyliyim.neyse izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar vaktinizi boşa harcamış olmazsınız :))))))))))))))
annamoss
annamoss

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir filim.senaryosu güzel.Müzikler çok uyumlu.sonu hüzünlü ve güzel bitiyor.bence çok güzel bir filim.oyuncular filmin hakkını vermiş
fuku-44
fuku-44

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi bu filmde bence geleceğin en büyük yıldızlarından biri olan dakota fanning i tanıdım zaten denzel i söylemeye gerek yok yine mükemmel oynamış filmi izlemenizi tavsiye ediyorum
alpacino77
alpacino77

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek yok kelimenin tam anlamıyla Mükemmel bir film...Dezel number 1
selahattin-turk
selahattin-turk

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Danzel abimiz yine iyi bir iş çıkarmış bu dakota da çok yetenekli 40 bin kere maşallah...
careem
careem

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bana göre "yeryüzündeki en iyi intikam filmi". İlk 3'e rahatlıkla girer.
9/10
olduvai
olduvai

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kusursuz, mükemmel, harika, süper ... ee ben daha ne soyleyeyim film mükemmel işte :)
lord-of-warr
lord-of-warr

2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerilim ve aksitonda son nokta 10/10. başka söze gerek yok
seliminyo
seliminyo

27 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu film izlediğim en iyi filmdir belkide. gerçekten çok mükemmel bi filmdi. ben hayran kaldım.kesin izleyin 10/10
brd-brli
brd-brli

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Buradan bütün izleyicilere soruyorum: Daha iyisi varmı?
teo-17
teo-17