Tony Scottun ustaca kullandığı kurgu ve görüntü efektleri, harika bir çocuk yıldız: Dakota Fanning, muhteşem bir dev aktör: Christopher Walken ve tabii ki muhteşem performansıyla doruğa çıkan bir Denzel Washington.
Film, insanların ne kadar yozlaşabileceğini ve bazen adaletin nasıl uygulanabildiğini gösteriyor.
Bir insanın sevdiğini elinden alırsanız o kişinin artık durdurulamaz bir intikam avcısı olması kaçınılmaz olabilir.
Benim gibi adelet saplantısı olanlar için evet, bu film sizi tatmin edebilir ve hayatınızın filmi olabilir.
Ve bu film için benim hayatımda seyrettiğim
en iyi film en sevdiğim film belki en duygulandığım film ve en saygı duyduğum film diyebilirim.
Asla hiçbir filme 10 üzerinden 10 verilmesi taraftarı değilim ama bu film için bu kuralımı ilk ve son kez olarak bozuyorum:
yok böle bi film ya bu filmi izledikten sonra dier filmler film mi?? danzel nicolas cageden sonra en sewdiğim aktör oldu bu filmi izledikten sonra:):):)
muhteşem etkileyici bir film Denzel abim her rolün hakkını veriyor. dakota nın mimikleride çok hoştu.. yalnız sonunda una palabra nın girişiyle olamaz hayır böyle bitmemeli diyorsunuz ve ağlıyorsunuz... duygularınızı tavana vurduracak bir film 10 verdim hakediyor.
izlenmeye değer izledikten sonra pişman olunmayan hoş bir yapım. müzik seçiminden oyuncu performanslarına kurgunun yüzeysel bir konudan , karmaşık ve ilgi çekici boyuta çekilişine kadar nadir bir yapım sadece müzikleri için bile izlenebilecek bir film düşünün kusursuz oyunculuklarla bezeyin 2 saatinizi vermek için daha iyi bir şansınız varsa ; kullanın!
sanki bi yerlerden tarantino sihirli çubuğunu deydirmiş bu filme onun izleri var diyordum ki sonradan öğrendim gerçekten de varmış... klasik sıradan bir konu bu kadar güzel işleniyor ve insanı ağzı açık izlettiriyorsa orda tarantino var demektir. ayrıca dakota geleceğin yıldızı olacak.benim adım sam filminde de harikaydı bunda da harika