wehmi
11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu filme iyi diyene şaşarım denzel'in en kötü filmlerindn biri diyebilirim denzelin iyi film sıralaması deja vu ve içerideki adam izlemenizi tavsiye edrim
Geçen gün star tv'de bu filmi izleme şansı buldum,filmden önce star tv'nin film verme mantığını biraz sorgulamak gerekir,filmin birçpk yerinde altyazı var tabii star tv'de tam bu altyazılar esnasında kendi alt yazılarını yayınlayınca bazı replikleri kaçırmış oldum sayelerinde,filme gelecek olursak,denzel ve yaşına göre çok iyi oynayan dakota gerçekten rollerini kotarmışlar ama filmin konusu çok klasik bence,elini sallasan böyle filme çarpar misali,sonunu 20.dakikada tahmin edince ve aynı son karşıma çıkınca ben pek bir tat alamadm maalesef,izlenmesede olur filmler arasına girecek bir film bence,oyunculuklar iyi ama kurgu yolda kalmış bana göre,6/10 iyi seyirler.
filmi dün televizyonda izledim senaryosuyla ve oyuncu kadrosuyla gerçekten kült filmlerden küçük kızın oyunculuğu da harika bitişi acı oluyor keşke o polisler ani bir baskın yapıp denzeli kurtarsalardı
Gerçekten hayatımın baş yapıtlarından biri.bu kadar güzel bir seneryo ve kurgu ancak bu kadar güzel yapılarbilirdi.Denzel Washington oyunculuğu zaten kelimelerle anlatılamaz.İzlemeyenler gerçekten kaybedecekler.
Seneryo basit olmasına karşın, oyunculuk, akıl dolu gerilim sahneleri, filmi mükemmel yapmaya yetmiş...Özellikle son sahne çok iyi, biraz ağlamıştım :)
sizi sıkmadan izleyebileceğiniz bir film... gerçekten ilgi çekici... filmin tek sevmediğim yanı meksika havasında çekilmiş olası oyuncuların bazılarıda öyle sanırım... yine de isteğim gerilimi, karmaşayı, bağlılığı ve dramatikliği buldum filmde... izlenmesi fereken bir film...