3,6
Teksas Katliamı hakkında görüşlerin ?
14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bir korku-gerilim filminden beklenecek her şey var. Öyle abartı bir kan gösterisi de yok. Bazılarının sandığı gibi mantıksız bir film de değil. Katil, bir çeşit deri hastalığı olan, bu yüzden hep alay edilmiş biri. Öldürdüğü kişilerin derisini kesiyor, ya da onun gibi bir şey. Bu türden hoşlananlara tavsiye ederim.
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok klasik öğeler olsada filmin genelinde yine de gerilimin üst seviyede olduğu gerçeğini gözardı edemeyiz...
16 Haziran 2006 tarihinde eklendi
yıllar önce izledim bu filmi ismini gördüğümde yine yeni bi versiyonu sandım. bende çok saçma buldum açıkcası..
14 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Fragmanına hayran olduğum,döne döne tekrar izlediğim film sonunda Türkiye'ye gelio.3 senedir bekliyodum,bakalım neler olucak.
26 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Dehşet ve gerilim severler için soluk soluğa izlenilebilecek bir film.Ama çerez bir film olduğunu da söylemek gerekir...Bu arada filmin özetinde sanırım bir hata yapılmış.Çünkü Şerif Deriyüz'ü alt etmeyi bırakın tam tersine ona yardım ediyor.Gençlerin arabası da mezbahaya falanb çarpmıyor
16 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Büyük bir merakla beklediğim korku filmi.Beklentilerimi karşılayacağına inandığım bir yapım.Umarım saçma sapan bişeyler yoktur içinde.
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi beğenmeyenler anlaşılan gerilim filminden anlamıyor. film harikaydı. zaten gerilim filminden ne bekleyebilirsiniz ki. bol dehşet ve de kan. tarzınız olmayan filmleri izleyipte insanları yanlış yönlendirmeyelim litfen. gerilim fiilmi sevenler! izleyin pişman olmassınız...
3 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi yarıda bıraktım desem..ne demek istediğimi anlamışssınızdır umarım....zamanınıza yazık
18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence hem çok kötü hemde çok saçma bir film.....kısacası vakit kaybı
2 Mart 2007 tarihinde eklendi
Katilimiz bana Michael Myers ın testereli halini anımsattı kovalama sahnelerinde...Berbat bir film değil fakat süper bir korku,gerilim de denemez.Ben burada söylenildiği kadar vahşet içeren sahnelere de rastlamadım.Hikaye daha etkileyici bir şekilde anlatılabilirmiş.
26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir filmdi, çok beğendimmm. komiklikle ne alakası var onu anlamadım.izlediğim en gzl korku filmiydi neredeyse.
12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Merhaba,
Fazlasıyla tatminkar bir korku filmi.Korkuseverler için korku dolu dakikalar başlıyor.
18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bi kere bana kötü gelmedi aslında film gayet iyi yapılmış ama kötü deildi hele erin bana göre çok çok iyi oynamış
17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en saçma filmlerden birisi,neredeyse konusu olmayan,gereksi şiddet sahnelerinin olduğu vakti boşa harcayacak gereksiz bir çalışma.
9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence film ve oyuncular çok iyidi, gerçekçiydi bana göre, bi ara midem bulanır gibi oldu doğrusu... yazık olmuş gençlere. gerilim korku sevenlere tavsiye ederim