bayağı önce çıkmış bir film ama sinema salonlarına yeni çıktı okuduğuma göre mükemmel bir senaryo ya sahip bir film filmi izlemedim ama jessica biel mükkemmel bir film çıkattığını düşünyorum korku gerilim mi istiyorsunuz bu filmi izleyin :-)))
zaten gidemiyoruz çünkü gelmedi bi ara 25 haziran filan yazıyodu nerdeee...2005'in sonlarına doğru gelir herhalde...eh o zamanda gelsin değil mi...sanki biz uzayda yaşıyoruzda film gelmiyo..
Her zamanki gibi bir grup genç yer alıyor filmde..Çok etkilenmedim desem doğru olur.O insan kasabı insan bozmasına da söylicek bir şey bulamıyorm,kompleksin bu kadarına pes diyorum. Öyle bir aileniz olduğunuz düşünsenize bir.. Allah evlerden uzak etsin valla....
Gerçek bir hikayeden alınmış filmler her zaman çok daha fazla etkiler insanı.Ancak izlediğim görüntüler bunun gerçek olduğu duygusundan çok,zorlamaya başvurulmuş şiddet görüntülerinden başka bişey vermedi.Buna rağmen filmi başından sonuna kadar gözümü kırpmadan izlettiren şey her ne ise tebrik ediyorum:)
Son zamanlarda izlediğim en başarılı 'yeni versiyon' filmlerden biri. Evet, genelde remake tarzı filmlerden hoşlanmam, ancak daha önceden Orijinal versiyonu izlediğim Texas Katliamından bile çok daha iyi ve etkiliyici. Tabii bu aradaşu gerçeği göz ardı etmemek gerekiyor, bu film tam bir remake değil, aksine 70’li yıllarda çekilen orijinal versiyonun bir nev-i yarı belgeseli gibi, tabii şu anki dönem oyuncuları oynamış ancak filme öyle hava getirilmiş ki, filmin oyunculardan tutun filmin formatına kadar sanki 70’lerdeki orijinalin renkli halini izliyormuşsunuz havası veriyor, hatta oyuncular ona göre seçilmiş diyebilirim. Sonuç: 9/10.
korku filmi klişesine uymak için yapılmış bence, yalnız bıçak, silah, böö sesleri, gıcırdayan kapılar yerine elektrikli testere seçilmiş, aslında heyecanladırmayı başarmış da doğrusu.. ama konu, senaryo ortada yok gibi sadece elektrikli bir testere var.. bence vasat...... ama en azından çok sıkıcı değil.
Gerçekten izlenmesi gereken bir korku filmi. Bu film için söylenecek pek fazla bişey yok. Dehşet filmin her anına hakim. Gerçekten korku filmi izlemek istiyorsanız bu film için acele edin.
tüyler ürperten bir film.gerçekten korktuğumu söylersem abartmış olmam sanırım.özellikle final sahnesinde siz bile filmdeki karakterler gibi neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz ve çaresiz hissediyorsunuz.özellikle sinemada izlenmesi gereken filmlerden diyebilirim Korku severler için ...
Son günlerde geçrdiğim en gergin saatleri bu filmde geçirdim...MAnyak ötesi sahnleri,korku ve dehşet dolu kovalamacalarıyla harika bir film.Gerilmek ve kan görmek isteyenlerin mutlaka izlemesi gerekir:))Ayrıca diğer filmlerden esinlenilmiş sahnelerde yok diil
bence film iyi ama ben sonuna kadar sabredemedim. o sahnelerden sonra benim de midem kabartı içim ürperdi ki ben normalde korku türüne gülmek için giderdim bu sefer iğrençlik duysununu tatım sanırım uzun süre bu filmin etkisinde kalıp bir filme gidemicem:)
arkadaşlar filmi izledim bu izlediğim korku filmlerin içinde etkilendiğim iyi filmlerden birisi yönetmen iyi olaylar araştırılmış ve film gerçek öyküye en yakın olanı bence