3,6
Teksas Katliamı hakkında görüşlerin ?
20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Korku klasikleri arasında yerini almış bir film. İlk dakikasından itibaren filme bağlanıyorsunuz ve gerilimi sonuna kadar hissediyorsunuz. Leatherface karakteri psikopatlığın sınırlarını zorluyor. Umariım 2. filmde bunun kadar güzeldir.
23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
türünün en iyi örenkelerinden pek konusu ve de gerilim havası olmasa da vahşet sahnelerinin daha fazla yer aldığı başarılı bir yapım
31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Filmi 1974 yapımı olanın aksine klişelere sıkça başvurmuş klasik bir teen slasher tarzı bulduğumu belirtmeliyimçAncak bundan filmin vasat olduğu izlenimi hasıl olmasın.Aksine son yıllarda yapılmış birçok filmden daha ürkütücü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.bulun ve izleyin diyorum..
26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmdeki konu dağnık bence neden sonuç ilişkisi çok net değil.Çekimler ürpertici heleki o adamın elinden düşürmediği testerenin sesi korkunç.Çok iyi sayılma ama izleneblir.
8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süpeerrr bi film izlediğim en iyi korku filmi yook bööle bi film
27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
şahsen bence güzel bir filimdi ve sürekli gerdi artık kurtulsun diye
11 Ekim 2006 tarihinde eklendi
mükemmel olmamakla beraber izlemeyi tavsiye edebileceğim bir film.
18 Haziran 2004 tarihinde eklendi
filmi izlerken ister istemez hem geriliosunuz hem de sinirleriniz bozuluo.. burdaki yorumlara ve sine puana bakarak gaza geldim izledim.. cidden ürkütücüydü ya.. bunun gerçek olduunu düsünemiyorum bile.. ama bu arada 7.8lik puani hak ediyor mu bilmiorum.. zevkinize kalmis..
23 Ekim 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gerçekten çok güzel.Filme hem macera hem dram hem gerilim hemde korku olarak bakabilirsiniz.Çok yönlü bir film olmuş.Bu yüzden izleyiciye kesinlikle zevk veriyor.Filmin ne kadar çabuk bittiğine çok şaşırdım.Zamanın ne çabuk geçtiğini anlamıyorsunuz bile.Kesinlikle sıkıcı bir film değil.Gerilim filmlerine ilgi duyuorsanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.9/10
20 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
BEYLER İZLEMEDEN YORUM YAPMAYIM GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUM
16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İzliyebileceğiniz iyi korku filmlerinden bir tanesi.Düşünmeden izliyebilirsiniz.10/7.5
2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Film efsaneleşmiş seri katil edward gein i anlatıyo
ister istemez insan etkileniyo
28 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ben filimi izleyeli bi 6ay oldu hala gösterime giricek bu şirketlerde ice azıttılar filim amerikada gösterileri 1seneyi geçti biz hala izliycez ama gerçekten güzel bir filim özellikle bodrum sahneleri gerilim dozunu artırıyor sonuda hoş bitiyor bence izlenir bekliyoruz bakalım ama bence sinemada izlerseniz daha keyif alısınız çünki ses efekleride ve müzigi ürkütücü
11 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
korkuya aşık insanlar için tapınılası bir film.o testere sesi bana mozartın senfonileri kadar huzur verdi.oldum olası ormanın karanlığında o çığlık dolu kovalama sahnelerine hasta olmuşumdur.ya o mezbaha .asılı etlerin arasında ölünden saklanma çabası.birde kopan bacağa tuz sürme sahnesi ve akabinde kopan çığlık ve inleme.şiddetle tafsiye edilir.
7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
mantıklı bi korku filmiydi bence..izlemeye değer ..gerilimi yaşatıyo.