Gerilimle başlayıp, korku ile devam eden yolculuğumuzda heyecan iel son veriyoruz. Hoş anlatımı ve güzel kamera geçişleri ile izlenmesi keyifli bir film. 10/8
bence çok iyiydi.texsas katliamı başlangıç kadar iyi olmaz sanıyordum ama ondan nerdeyse daha iyi diyebilirim çok iyi olmuş.bu tür film severler kaçırmasınlar bence.
film bende tam bir hayal kırıklığı film vahşeti geçmememiş freddy ve jason bile bundan daha iyiydi korku ve gerilim yapacağız diye filmi berbat ediyorlar
korku filmi sevenler için vakit kaybı bence.Bitirmek için zor dayandım.Çığlık ve testere sesi var sadece,konu yok senaryo yok.Tek olumlu yani gerçek hikaye olması.
Siz bu filmi niye testereyle alkası yok falan gibi yorumluyosunuz.Zaten alakasız filmler bu film gerçek bi olaydan esinlenilip yapılmış.zaten filmin sonunda o kişinin gerçek fotoğrafını gösteriyolar.Ve eski filmin yeniden çevrimi filmin adında saw geçiyo diye ve testere geri döndü diyo diye galiba karışıyo ama alakası yok.bu elektrikli testereli adamın gençleri doğramasını anlatıyo.ayrıca film müthiş hiç öyle klasik gençlik korkusu değil insanı çok etkiliyo.The beginning olarak da çekildi 2006 yapımı ama türkiyeye ne zaman gelir merak konusu...
arkadaşlar bende filmi ilk çıktığı sene izlemiştim ama film hakkında yapılan olumsuz eleştirileri hayretle karşıladığımı belirtmek isterim doğrusu.bir çok korku filmi izledim ama hayatımda unutamadığım aklımda yer etmiş ender filmlerde biri bu film.filmdeki kurbanların çaresizliği çok güzel yansıtılmış bence,katile yardım eden şahısların soğuk kanlılıkları kanımı dondurduğunu itiraf etmek zorundayım. filmin İMBD puanına aldırış etmeden izleyin derim..
ya hep aynı senaryo bir grup genç geziye çıkıyo ve testereli bi adam bunları kovalıyo.teksas da dehşet,teksas kasabı ve son olarakda teksas katliamı.ya bunlar hep aynı filmler.sadece oyuncular değişik.bu nasıl bi mantık anlayamadım.
Ben bu hafta vizyona girecek filimlere bakınca gördüm ve şoka girdim 2003 yapımı bir filim ve 2006 ylında 3 yıl sonra ülkemize gelmeyi başarabilmiş.. diycem ama zaten Cd ve DVd leri her tarafda...Konusu bi klişe olarak düşünülsede bende gelmiş geçmiş en ii katiller sıralamasında üsty yerlerde yer alan bi seri katilin konu aldığı bir korku filminin günümüz çekimi eger başarılı bi rçekim gerçekleşdiyse bence izlenmeye değer bir filim olur...
film çok hosuma gitti insanı kopma noktasına kadar geriyo sonra serbest bırakıyo türünün örneklerinde olmadıgı cok ii oyunculuklar var müzikleriyle konusuyla ve baslangıcıyla cok ii bi gerilim bence
Bu filmi iki kere izledim. O da canım sıkıldığı için. Pek de korktuğum söylenemez. Klasik testereli bir sadistin birkaç genci kovalamacası ve sonunda ne olduğu belirsiz bir final. Vakit geçirmek için izleyin. Ama korkmak için yapılacak en son seçim bence...
filmin bugun dvd sini izledim.öncelikle testere geri döndü demeleri çok saçma.filmin testereyle alakası yok.filmde hiç bir şey bulamayacagınıza emin ol ne bir korku nede bir gerilim vizyona girmeye değmeycek tarzda bir film.3/10 en fazla