Bihter hakkında görüşlerin ?

16 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filmde Bihter karakterinin kameraya bakarak oyunculugu bir yana ozellikle dekor kostum konusunda buyuk bir hayalkirikligi oldugunu soylemem lazim. Ozellikle salon ve merdiven bosluklarinda mavi renkli duvar ve hazir ahsap profiller, donemi sadece karikaturize etmis. Geometrik formlu mobilyalar ilginc bir cizgi. Filmde sadece Firdevs hanim ve Adnan bey karakterini begenerek izledim.
14 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Ne kadar kötü olabilir ki dedim ama gerçekten kötü kelimesi bile hafif kalıyor diyecek bir şey bulamadım. Böyle iyi isimler varken böyle bir sonuç çıkması şaşırttı açıkçası. Verdiği hiçbir duygu yok. Artı dalga geçiyor gibi izlenim verilmesi de trajikomik olmuş. Çok saygısızca. !
13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Çizgi film bile daha muhteşem oyunculuk sergiliyor, böyle berbat oyunculuk görmedim, hepsi birbirinden vasat. Komedi, trajedi, vahşet
13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Elinde AŞKI MEMNU gibi dev eser var ama o eser nasıl piç edilir onu gösterdiler bize,
Maalesef alelacele çekilmiş çok kötü bir film.
13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Abartısız yazacağım gerçekten.ama bu yaşıma kadar islediğim en berbat film.yani elinizde hazır mükemmel bir senaryo var.herkes tarafından beğenilmiş bir konusu hatta milyonlarca kitleleri var.bir film ancak bu kadar mahvedilir.dizi olan askı memnu izlerken bihterin ölmeden önceki paikolojisi okadar gerçekti ki .burda ki bihter resmen dalga geçiyor.ne bir ruh ne bir samımıyet.diğer oyuncu kadrosu cok iyi olmasına rağmen ilkokul müsameresi gibi nasıl çekim yapmıslar aklım almıyor.hadi onlar kötü oynadı ,yönetmen hiç mi izlemedi nasıl onayladı. Aşkı memnu danı olarak üzülerek hayal kırıklığı yaşıyorum.bunun yerine 1 bölüm askı memnu izleseydım keske
13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Türk sinema tarihinin en kötü filmi, müsamereden hallice olmuş maalesef. Farah Z.de artık büyük oyuncu kibrinden sıyrılıp ortalamanın altında vasat bir oyuncu olduğunu gözümüze sokmuş ama kendisinin yakını gördüğü de şüpheli.
13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bazı oyuncular çok degerli ama bihter karakteri çok yapmacık olmuş. Sanki dalga geçiyor gibi. Dalga geçiyor gibi olunca temasta olduğu oyuncu ne kadar iyi olursa olsun inandırmayı kaybediyor. Şımarık bir şekilde oynanmış.Dalga geçilmiş yanı izleyici ile, hafife alınmış.
15 Ekim 2024 tarihinde eklendi
"Bihter" filmi, izleyiciye yalnızca bir dönem hikayesi anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda görsel bir şölen sunuyor. 1920'lerin büyüsünü yeniden canlandıran yapım tasarımı, altın çerçevelerle süslü odalar ve parlak, gösterişli duvarlarla dolu. Bu detaylar, izleyiciyi ekrana adeta mıhlayan bir atmosfer yaratıyor. Yönetmen, her sahnede dönemin ihtişamını ve dramını hissettirmek için kostümleri de ustaca kullanmış; karakterlerin duygusal derinliklerini ve hikayenin tonunu destekliyor.

Ancak filmi asıl özel kılan şey, klasik anlatı yöntemlerini terk ederek dördüncü duvarı kırma tekniğini ustalıkla kullanması. Bihter’in doğrudan izleyiciye hitap ettiği anlar, hikayeyi bir izleme deneyimi olmaktan çıkarıp izleyiciyi olayların içine davet ediyor. Bu yöntem, karakterin kırılganlıklarını ve içsel çatışmalarını daha yakından hissetmemizi sağlıyor, hatta bazen izleyiciyle samimi bir sır paylaşımı hissi uyandırıyor.

Dördüncü duvarı yıkmak, Bihter'in karakterini güçlendirmenin ötesinde, onun acılarını ve öfkelerini daha doğrudan yaşatıyor. İzleyici, kendini bir anlatıcı ya da gözlemci olarak değil, olayların içinde, karakterin duygusal dünyasında buluyor. Bu sinematik yaklaşım, filmin sadece görsel anlamda değil, anlatı tekniğiyle de çağdaş ve cesur bir yapım olmasını sağlıyor. "Bihter" bu nedenle, klasik dönem hikayelerini sevenler için değil, sinemada yenilik ve cesur anlatı arayanlar için de etkileyici bir deneyim sunuyor.
6 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İlk 15 dk izleyip dayanabilen fedailere selam olsun. Ortaokul müsameresi gibi bu ne Allah için  Benim tatlı minnoş öğrencilerim aklıma geldi izlerken tabi onlar bana göre daha profesyonel 﫣 Oyuncuların hepsini ayrı ayrı severim ama üzgünüm olmamış.
16 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Konusu var olan Bi senaryo ancak bu kadar rezil edilebilir oyunculuk yok sakın izlemeyin kara komedi sanki
4 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en saçma komedi tiyatro izledim sanki olmamış 10 dakikaya sığdırılmış gibi konusu oyuncularda his yok duygu yok öfke yok sevgi yok aşk yok karekterlerinin hiç bir hakını verememiş.Hadi canımız sıkıldı bugün biz ne yapalım der gibi film çekmek şaka gibi
17 Mart 2024 tarihinde eklendi
İzlemeyin ömrümde daha kotu çok az şey izledim. Tam anlamıyla rezalet rezillik kariyer bitişi adeta.. Farah Zeynep Abdullah ya çok kötü oyuncu ve bunu gizlemeyi becermis ya da film o kadar kotu ki Nicole Kidmani koysan bombok gözükür bilemedim.. korkunç kötü yapılmış en kotu türk yapımı olabilir
26 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Film mi izledim TV de tiyatro mu anlamadim oyunculuklar ilk okul musameresi gibi. Ses müzik uyumu çoğu sahnenin aşırı sessiz ilerlemesi insanı ekrana kilitlemiyor çok uzun bir 2 saat oldu benim icin
18 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Berbattı gerçekten bihterin kameraya bakarak konuşması bu denli gamsız umursamaz olması hemen hemen her sahnede gülmesi o kadar kötüydü ki ilk yarısını bir ay önce izledim son yarısını da sırf en sonu nasıl bitiyor diye baktım. Sonu gerçekten şaşırtmadı böyle bi karakterden beklenmezdi.
17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
oturmuşlar, düşünmüşler "en kötü filmi nasıl çekeriz" demişler. hande ataizi hariç oyunculuk sıfır. kurguau zayıf, oyunculuklar çok iğreti. yazık böyle bir eseri bu hale soktunuz ya. resmen konulu amatör adult gibi. zaman kaybı türk sinemasının en kötü filmi olarak yerini çoktan aldı.