hasan celhan
19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Gerçekten hem senaryo hem oyunculuk hemde mantık olarak çok kötü bir film. Tek olabilen görsellik filmdeki. Nasıl cesaret edebildiler nasıl bu kadar kotulestirebildiler hayret.
Hayatımda izlediğim ve zamanımı boşa harcadigim en berbat film .Film dersem de diger filmlere haksizlik olur.trajikomik bir saçmalık.özellikle Farah Zeynep in yapmacik halleri.Konudan konuya hicbir diyalog olmadan atlamalari.Hikayede gecen hicbir duyguya değinilmeden saçma bir uyarlama yapilmiş.Dönem filmi sozde ama Bihter 'beyogluna gitces' tarzinda konuşmalariyla filmdeki mantik hatalarini one cikariyor.Aşki memnu hikayesinde anlatilmak istenen en onemli duygular olan suçluluk duygusu,pişmanlik, aldatma nedeniyle yasanan vicdan azabı duygularinin hicbirine yer verilmemiş.Ebru Özkan gibi basarili bir oyuncunun boyle rezalet bir uyarlamada bulunmasina üzüldüm.
Bir umut belki sonlara doğru birşeyler düzelir bu kadar da kötü yapılamaz dedim devam ettim baştan sona sıfır duygu hüsranla biten bir film boşa geçen zaman yazık olmuş onca emege
Hayatımda izlediğim en iğrenç en berbat filmdi. Hangi mantıkla hangi kafayla uyarladınız ne kadar vizyonsuz kötü bir film yapmışsınız. O kadar duygusuz bir filmdi ki. İzleyipte hiç o güzel vaktinizi harcamayın. O kadar pişmanım ki izlediğime. Aşkı memnunun finalini tekrar izledim duyguyu yaşamak için. Tek kelime ile Rezalettttt !!!
Berbat bir film komedi gib duygu yok hissiyat yok Behlül acemi oyuncudan daha berbat. Filmin tutulacak beğenilecek hiç bir yönü yok giden zamana yazık.
İzlediğim en berbat şey . şey çünkü film falan değil. Zaman kaybı , sardırarak izledim ,zamanım ,sinirlerim ,sanat zevkim daha fazlasına katlanamazdı . İzlemeyi düşünmek bile gereksiz . En kısa zamanda kaldırılmalı ,olmamış farzedelim. Emeğe saygım var ama izleyemedim …
Bu filmi yorumlamak için eleştiri yazdığım kelimelere bile yazık. Beyaz showun dizileri hızlandırıp 10 dkya sızdırdığı şaka kısa film bile daha iyiydi. Berbat ya. sanki bir grup ilkokul öğrencisi aşkı memnu dizisini izleyip oyun olsun diye film çekmiş gibi. erotik film kareleri de ayrı bi itici. berbat...
Gerçekten berbat,amaç sinema filmi olsunda neolursa olsun amaçlı bir yapı olmuş.bosuna zaman ve milyonlar harcamissiniz.bastan kapatmak istedim hadi izleyim dedim.farahin oyunculuğuna hiç lafım yok,cok başarılı, bergendeki rolü ile kalsaymis hafizalarimizda daha iyi olurmuş yada şampiyon filminde.bihter in tutkulu aşkı ve hüsranı,hazin sonu bu farklı anlatımıyla alakasi yok..tam bir hayalkirikligi.artik nasıl bir sinema filmi yapacağınızı şaşırdınız, ahlak sıfırlanmış zaten.
Film berbat. Bihter'in dördüncü duvar ihlali yapmasının neden gerekli olduğunu kimse açıklayamaz sanırım. Senaryo berbat. Dop ve Concept ekibi gerçekten emek vermiş tebrik etmek gerekir. Fakat görüntü de zaten iyiyiz. Asıl senaryo, kurgu ve yönetmenlik önemli. Bihter'in Behlül'e olan ilgisi anlatıda hiç ekilmedi. Bir anda birbirlerine girdiler. Konulu erotik filmler gibi şaka gibi. Oyunculuklar o kadar iyi değil bir kabare havası estirdi. Evin içinde Bihter'i gözlemlediklerini Bihter'in ağzından duymasak anlamayacağız. Yönetmenlik ve senaryo leşti.
Bu oyuncunun hangi filmi güzeldi ki bu güzel olsun.berbat ötesi bir film öylesine çekilmiş vasat...bergen filminde de vasat oyunculuk sergileyen bu oyuncu olmasada olur....
Hayatımda izlediğim en kötü filim, tiyatro desem değil, filim desem değil, dünyayı kurtaran adam bile bu filme 5 basar, saçma sapan bir yapım olmuş, oyuncular bile bence kendi oyunculuklarini, senaryoyu beğenmemiştir yüzde yüz
Tan bir hayal kırıklığı oldu benim için. Geçişler çok kötüydü. Bihter karakterinin dönüp dönüp kameraya konuşması çok saçmaydı. Diğer Bihter ve Behlülle .. kıyaslanamaz . ilk çekilen diziyi de izledim. Kıyaslamak gerekirse tabii ki en barbat olanı buydu. Sadace Matmezel şahane olmuş burada. 1975 yapımı dizi de Behlül daha sapık:) Burada Bihter daha sapık:) Adnan beyin beyefendiliği sadece 2008 yapımı dizide var. Nihal üçünde de aptal. :)))) Hizmetçiler de 2. dizi de daha iyi. Peyker bu film de inanılmaz çirkin ve hanımefendiliği üçünde de var ama. Firdevs karakteri ilk dizi de Behlüle yürüyor resmen))) Ayrıca Beren Saat açırk ara fark atar Farah Zeynepe. Matmazel dışında hepsi ikinci dizi de daha iyi.