Bihter
    Bihter hakkında görüşlerin ?

Pınar Turan Selçuk
    Pınar Turan Selçuk

20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle facia... Kendi alanlarında güçlü oyunculuklarıyla tanıdığımız kişiler nasıl bu şekilde vasat bir performans sergilemişler, anlamış değilim... Kopuk sahneler, donuk oyuncular, olmamış bir senaryo... Büyük bir hayal kırıklığı... Olmamış... Senaryosundan tutun, oyunculuklarına kadar olmamış, başarısız bir çalışma...
    Emine A.
    Emine A.

20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Bu kadar, basit, yapay, uyduruk bir yapım izlemedim ilk oldu sinema filmi ile ilgisi dahi yok...müsamere havası var
    emre onan
    emre onan

20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Bu kadar iyi bir kadrodan bu film çıkmamalıydı. Yazık etmişler...
    Selin Öztürk
    Selin Öztürk

20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Film ilk 15 dk da zaten kendini belli ediyor tam olarak komedi miydi bir şaka mıydı tiyatromuydu belli değil.oyunculuklar cok kötüydü keşke hiç cekilmeseydi de böyle vasat birşey cikmasaydi izlerken geçen zamana yazık sadece izlerken sahnelere ve oyunculuklarina guluyorsunuz resmen
    Aysqlakcnrapk
    Aysqlakcnrapk

20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Ezbere oynadıkları o kadar belli ki.. o kadar açık saçık sahne görmek zorunda değilim bir kere oyuncular hiç bir şekilde yakışmamış senaryoya hep bir uyumsuzluk en çokta dediğim gibi ezber ezber ezber dayalı olmuş biraz daha doğal olabilirlerdi ve oyuncular böyle bir bütün olamamış tamamlanmamış bütünleşme yok.. tamam her dönem için farklı işlenmeye hakkı var senaryonun ama bu kesinlikle olmamış yani midem kalktı izlerken.. hiç bir şekilde alakası yok ne Aşk-ı Memnu ile ne de Bihter böyle olmamalıydı.. Tiyatro havası aldım ben biraz ama bu kadar dediğim gibi cinsel münasebeti görmek zorunda değildim çok rahatsız ediciydi!! sürekli o bölümleri atlayarak izledim.İlla her filmde cinsellik olmak zorunda mı çıplaklık olmak zorunda mı bunu genel olarak söylüyorum küfür olmak zorunda mı neden ya neden!! Şahmaran da öyle çıplaklık küfür yasaklı maddeden alkol sigara vs den ibaretti neden bu senaryolar böyle ya!! Bunlar olmadan film olmuyor mu anlamıyorum hadi olsa bile bu soyunmak nedir ya soyununca SANAT mı oluyor! Zaten bundan sonra dijital platform da bişey olunca akla ilk gelen aslında bunlar olmalı +18 alkol sigara yasaklı madde küfür soyunma hemen hemen bunlarla dolu dijital platform filmleri...
    Silasilasila
    Silasilasila

20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Gerçekten daha kötü olamazdı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ya da Güldür Güldür skeci gibiydi. Hayır hiçkimse ne yaptığını sorgulamadı mı? Gerçekten yazık. Film için harcanan paraya üzüldüm. Halit Ziya Uşaklıgil'in kemikleri sızlamıştır bunu görünce. Izleyip vakit kaybetmeyin. Boran Kuzum'u çok sevdiğim için izledim ama o bile kurtaramamış yapımı. Berbattı tek kelimeyle.
    Ahmet Akbas01
    Ahmet Akbas01

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Keşke sadece fragmanı izlediğimle kalsaydım asıl bihteri bunlar katletmişler. Tam bir hayal kırıklığı yarattı. Her şeyi geçtim bu oyuncular bu senaryoyu nasıl oynadı ne beklediler.
    Ferhat Kara
    Ferhat Kara

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Ay içim bayıldı o kadar reklam o kadar şaşaa sabırla izledim ama yarısından itibaren telefonla takıldım. Olay bir köşkte geçiyor resmen. Beleşe iş çıkarmışlar elemana da gerek yok. Düşük bütçe bol reklam iyi kazanç
    vicdan korkmaz
    vicdan korkmaz

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Sadece geçirdiğim zamana üzüldüm kesinlikle izlemeyin
    Bencr insanlarla dalga geçtikleri yetmemiş gibi kendi mesleklerine de saygıları kalmamış
    Selin Yücepur
    Selin Yücepur

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Kötü yorumlara rağmen filmi izlemek istedim.
    Oyuncuların katığı yorum ve karakter uygulaması değişik, Bihter karakterinin dönüp sürekli kameraya bakması hoş olmamış.
    Filmin yarısından fazlasına bakamadım. Uyugulanan en kötü askı memnu film idi.
    Üstelik dizi ile kıyaslanınca başaralı bir proje olmadığının kanaatindeyim.
    Ferit Cagatay
    Ferit Cagatay

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Çok kötü izlemeye değmez o Behlül nedir öyle ya tam bir fiyasko berbat oyunculuk bihter ona nazaran
    özlem yılmazer
    özlem yılmazer

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    İzlediğimden beri şunu düşünüyorum Neden bu kadar kötü kıyaslama yapmadan; oyunculuklar, senaryo, akış..berbat
    Yasemin Kurtulus
    Yasemin Kurtulus

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Hayatımdan 2 saatimi çaldı resmen.bir film ancak bu kadar kötü anlatılır ve oynanır.hic beğenmedim.filmin konuyla alakası bile yoktu masal mı anlatılmış 18+film mı çekilmiş anlamış değilim.hayatimdan çalınan 2 saati helal etmiyorum.
    sinema
    1 ziyaretçi
    19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü film hatta o kadar kötü ki izleyemedim bile yarısında bıraktım. Tam bir zaman kaybı çok kötü çok
    Neslihan Kapısız
    Neslihan Kapısız

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Çok kötü. Felaket. Duygusuzca izlediğim ilk ve tek film. Ben Arı Maya izlerken bile duygu patlaması yaşamış bir insandım. Geçişleri anlayamadım. Olay örgüsü yok sanki. En basiti Nihal'in eve giriş sahnesinde Bihter'e olan ön yargı ve mesafesini görüyorsunuz. Bir sonraki sahne sahnede Bihter, Nihal'e elbise diktirmeyi teklif edince birden Nihal'de Bihter sevgisini izliyorsunuz. Sonraki sahne de Nihal'de yine anlayamadığım bir Bihter nefreti. Çok kötü ya çok kötü diyerek izliyorum. Dönem filmi ama Türkçesi ve karakterlerin hoppidikliği felaket. Bihter ve Adnan Bey'in yatak odası sahneleri mide bulandırıcı kötü. Film kendi içerisinde koşuyor sanki karakterlerin sıfır duygulu sahne geçişleri başımı döndürdü. Farah'ın bazı kelimelerini anlamadığım için Türkçe diyalogu bir filmi Türkçe alt yazı ile izliyorum...