Keşke -5 yıldız seçeneği olsaydı da verseydim. Oyunculuk berbat, konu bütünlüğü sağlanamamış, duygu izleyiciye asla geçmiyor.. daha nice sebepleri var bu kadar yermemin. Asla diziyle karşılaştırmadan bu yorumu yapıyorum. Bu yorumu okuyan herkese söylüyorum: izlemediyseniz hayatınızdan 1 saat 50dk boşuna gitmesin, izlemeye değmez. İzleyenler zaten neden bu kadar kötü yorum yaptığımı anlayacak.
Aman Allahım!!İlk 10 dakikada belliydi zaman kaybı olacağı ama yine de meraktan izledim sonuna kadar. Eğer filmin konusunu önceden bilmesem asla anlayamazdım olayların gelişimini.Birbirinden kopuk sahneler ve olaylar,Farah'ın şımarık halleri, ikide bir kameraya bakıp bişeyler söylemesi, neyin neden olduğunu asla anlayamayacağınız hareketler, porno cüretinde sevişme sahneleri....Bu kadar mı kötü olur bir film...!
Oyunculuklar, akış, geçiş berbat. Dizi ile kıyaslamıyorum çünkü oradaki oyuncular haftalarca göz önünde olduğu için filmdeki oyuncular 2 saatte o alışılmışlığı veremez.Ama oyuncuların hiçbiri izleyiciye geçmiyor. Cüretkar sahneler itici, ucuz erotizm gibi olmuş. Farah çok abartılı oynamış. Ana karakterin kameraya bakıp hikayeyi anlatması ile diğer sahnelere geçişi çok yapay, onu da becerememişler. Dönemin yansıması yanlış. Kötü olmuş açıkçası. İki de bir de şu çarpık ilişki içeren hikayeyi kameraya aktarmayı artık. Senaryo mu kalmadı baydı artık 👎
Hayatımda bu kadar berbat bir film izlemedim gercekten 2 saatime aciyorum. Resmen konu Adnan bey 'in yatakta yetersizliği , Bihter ve Behlül 'un her gece sevismeleri. 0.5 bile fazla bu film için maalesef olmamış. Hiç olmamış. Duygu yok filmde hiç birşey yok.
Sakın izmek için paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın gerçekten berbat bir film olmuş Amazon dan sadece 15dakika tahammül edebildik ahlaksız ve iğrenç bir film olmuş harcanan paraya yazık olmuş. Dizisini 15 yıldır sıkılmadan izledik alakası bile yok gerçeği ile çok saçmaydı
Vasatında altında.. aşkı memnu izlememiş biri olarak hiçbirsekilde keyif vermeyen sade bir entrika filmi.. bilbaordlarda binlece reklam çöpten ibaret... Bu kadar özgüven izleyiciyi gereğinden fazla sıkılganlığa götürmüş..
Film çok ama çok kötü. Bunu söyleme nedenim illa ki dizi ile kıyaslamak değil elbette. Ancak kitaptaki Bihter karakteri filmdeki karakterin aksine çok daha derin bir karakter. İçinde hem aşkı, hem ihtirası, hem annesine benzememek için uğraşırken annesine bu kadar benziyor olmanın verdiği kendi içindeki hayal kırıklığını, ihanetinin ağırlığını hisseden bir karakter. Aslında aşkının peşinden gidiyor ancak bir yandan da Adnan'ın sevgisi altında eziliyor. Ancak filmde bu derinliklerin hiçbiri yok. Sadece histerik hareketleri olan, libidosu yüksek ve empati yoksunu bir karakter izliyoruz. Tam yaşanan duygusal ana kendimizi kaptıracak iken Bihter'in ekrana dönüp yüzeysel bir bakış atması ise yine insanı filmden uzaklaştırıyor. Son derece ergen bir karakter olmuş. Bunun dışında Behlül , Nihal , Matmazel ve Firdevs Hanımın oyunculukları şahane. Aynı şekilde çekimleri ve kostümleri de beğendim.
Berbat..farahı çok beğenirim oyunculuğunu ama bu filmde olmamış..herkes çok yapay zorla oynamış gibi..bi emek var tabi saygı duymak lazım ama ne biliyim sırf meraktan izledim sonuna kadar..
Çok büyük hayal kırıklığı asla boran ve farah arasında bir çekimin olmaması ve farahın kameraya bakmasından dolayı odak sorunu ve bol erotizm ile izletme çabası… maalesef hiç olmamış bergenden sonra daha iyi bişey beklerdik…
Her şeye ayıp edilmiş gibi bir film. Esere, oyunculuk sanatına, yönetmenliğe, kameraya, sinemaya, seyirciye. Uzun zamandır izlemeye çabaladığım een kötü iş...
Bu kadar kötü oyunculuk hiç bir arada görülmedi, bazı sahnelerde kimse kimseyi uyarmadı mı bu böyle nasıl olur diye? O Farah Zeynep in durumu nedir, yani şımarmaktan oynayamamış , korkunç bir film… uzun zamandır gördüklerimin en kötüsü..
32 yaşımda ilk defa bir filme yorum yapıyorum. hayatımda izledigim en berbat film, bomboş. sırf film yapmak icin yapılmış, boşuna masraf etmişler. stajyerlere çektirilse daha güzel olurdu