Ufuk Bayraktar çok ama çok beğendiğim bir oyuncu bu karakteri de babasından esinlenerek yazmıştı ve mükemmel bir şekilde oynamış özellikle seçilen oyuncular da iyiydi ben genel olarak çok beğendim
kötü yorumlar yüzünden yıllardır izlemedigim bir film. izledigim en iyi türk filmi. nasıl bugüne kadar izlemedim kendime şaşıyorum. çok kaliteli. ayıptır söylemesi filmin başında çişim geldi, durdurup lavaboya gidemedim. olurda ikinci filmi çıkarsa ilk günden koşup gidip izleyecegim. emegi geçen herkese teşekkürler.
Sen git Dayı diye film yap, Ufuk Bayraktar'ı oynat, Ramiz Karaeski'yle alakası olmasın. Lan bildiğin adamı kullanarak izlenme kasmak lan bu. Yazık sizin olmayan beyninize püh mk
Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi. Dizi kalitesinde senaryo ve oyunculuk. Diyaloglar desen saçma sapan. bitişte birde ay yapım jeneriği çıksa tam olacaktı
Gerek oyunculuk gerek senaryo açısından berbat bir filmdi. Başrol haricindeki oyunculuklar Flash Tv ayarındaydı. Sinemada kendimi kaptırarak izlemem gereken bu filmi kahkaha atarak, bu kadar kötü olamaz diyerek izledim. Vakit kaybı diyebileceğim bir filmdir.
Flim bir harika. Senaryo, oyuncu kadrosu, çekimler, sahneler eski İstanbul görüntüleri tek kelimeyle kalite ötesi... Beğenmeyenler tahmin ediyorum öpüşme sahneleri olmadığından, oyuncu yeteneği olmayanlar oynamadığından, aldatmalar, ihanetler ve entrikalar olmadığından, konusu kimin eli kimin cebinde belli olmayan flimlerden yada bir filmde kalite nedir bilmeyenler tarafından beğenilmemiştir.... Teşekkürler senariste, yönetmene, oyunculara ve tabiki teknik ekibe emeği geçen herkese teşekkürler..
Arkadaşlar az önce prime de izledim.Kötü diyenler tamamen boş yapmış.Oyunculuklar efsane,ben ağır film sevmem ama inanılmaz bağlıyor sizi pür dikkat izlyorsunuz.Bayıldım filme ve son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden.
Tahminime göre bir fikir üzerinden yola çıkılmış, Türkiye'de ne tarz filmlerin tutacağı hesaplanıp, ona göre sahneler eklenmiş. Çok klişe, oyunculuklar ise vasat. Film kültürü olmayanlar için ideal. Tek beğendiğim yanı, eski istanbul görüntüleri çok başarılı.