Kurtoglu26
29 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Kurguda senaryoda birçok eksiklik var. Mantıksızlık var. "Ne oldu da böyle oldu?" Dedirtecek çok yer var yani. Bunlara saçmalık da denilebilir. Çalakalem yazılmış bir senaryo. Ramiz dayı karakterinin ekmeğini yemek üzere hazırlanmış bir yapım. Tek iyi yanı Ramiz dayı özleyenlerin hasret giderebilecek olması, bir de Renk ve ortam eskiyi hissettiriyor o kadar. Sonuç: zaman kaybı.
bu beş yıldızı adaşım ufuk bayraktara veriyorum. Kabadayı rolünde şuana kadar gelmiş geçmiş en iyi oyuncu. filme gelirsek evet herkesin dediği çok yüzeysel olmuş. Ama Ufuk Bayraktarı izlemeye değer.
birkaç sahnesi için belki geçer not verilir ama sıkıcı genel manada sırf dayı var diye izlenileceği kesin demişler çekmişler sanki olaylar hızlı kopuk kopk
Özellikle senaryo anlamında sınıfta kalmış. Diyaloglar, senarist/yönetmenin ne kadar amatör olduğunu gösteriyor. 2 saatlik bir sürede kaliteli bir senarist ile aynı konuda çok daha sağlam bir film ortaya çıkartılabilirdi. Yine de bu tarzı sevenler için izlenebilir bir film. Ancak beklentiyi çok düşük tutmak lazım.
Çok güzel sayfa Memnun oldum gerçekten sayenizde istediğim çoğu filmi izleyebilmekteyim spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler: spoiler:
Çok güzel olmuş sade anlaşılır kısa ve öz ama bu filmin devamı ve açıklayici niteliğinde ramizin İstanbul'a ikinci gelişini izledik Ezel dizisinden.simdi ise ilk gelişin baslagici oldu bu filim 3 bölümden oluşmalı birazda atraksiyon olmalı milletin Godfather varsa bizimde dayimiz olmalı diye düşünüyorum güzeldi emeğinize sağlık bu başrolü sevmeye başladım
Süper bir film.....etkisinde kaldım...oyuncular mükemmel.iyi insanların olması güven veriyor seyrederken.cevahir karakteri filme ayrı bir güzellik katmış...süper...süperrr.başka söze gerek yok.
KİMSE BOŞ YAPMASIN FİLİM ÇOK KALİTELİ VE BAŞARILI. BİR FİLİM SENİ AĞLATIYOR VE GULDURUYORSA VE SONRASINDAN KENDİNE BİŞEY KATİYORSA O FİLİM DEĞİL YAŞAMDIR... ADAMLIK VE İNSANLIK ÖĞRETEN BİR FİLİM SON 5YİLDİR İZLEDİGİM EN İYİ FİLİMLERDEN BİRİ UFUK ABİ EMEGİNE SAĞLIK
Bu tarz hayat hikayelerini aslında film değil de, dizi olarak işleseler çok daha detaylı ve kapsamlı olur. Mesela Tatar Ramazan gibi, zamanına ve gelecek nesillere, adalet, dürüstlük, merhamet, insaniyet ve Hakkaniyet timsali gibi bir çok örnekler veren böyle yaşamların yüzeysel anlatılması üzücü ama yine de insanı etkilememsi mümkün değil. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Teşekkürler.
Hayatımda gördüğüm en iyi Racon-Mafya filmi budur diyebilirim. Bu film TV de dizi haline getirilseydi ezel dizisini bile geçerdi. Tek kelimeyle mükemmel bir film. Keşke devamını dizi olarak yapsalarda uzun uzun izleyebilelim. Film çok ama çok kaliteli yapılmış. Senaryosu, kostümler, mekânlar ve oyuncular gerçekten inanılmaz derecede iyi olmuş ve dönemin koşullarını çok iyi yansıtmış. Yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ediyorum izleyin. Pişman olmazsınız.....!!!!!
Harikulade. Ağladığım sahne bile oldu.. Keşke sinemada izleseydim. Bu filmi beğenmeyenler, hapishanede dayak yiyen ağanın, son sahnede ölen mafyanın. Filmin başındaki kel galericinin yakınlarıdır. “Ben burada ne köle olurum, ne de kimseyi köle ederim!"..