Basit alışılmışın dışında bir iş ve başarılı ,Dram macera aşk filmi daha önce örneği çok yok. Kabadayı işini bu kadar naif işleyebilmek büyük başarı tebrikler Türk sineması adına
Kesinlik izlenmemesi gereken özensiz bir film olmuş yakışmamış dayı karakterinin oluşmasına sebep olan Tuncel Kurtisin anısına özenilmemiş bir film aynı Ezel dizisine herhangi bir bağlantıda yok onu düşünecek gidecek olacaklara ithafen belirteyim iyi bir film olmamış benim için çok sıkıcı bir film olmuş oyunculuklarda o ruhu yansıtamamış...Ancak emektir sonuçta izleyeceklere iyi seyirler..
Şimdi film tamamen küçüklükten başlıyo bence 2. Film kesinlikle gelcek ilk önce gençliği sonrada daha olgunluktan ihtiyarlığa doğru olan serüven gelcek ben çok beğendim
Düşünce olarak güzel bir film ama film içerisinde olay kurguları çok yüzeysel. Sıkmadan izlenebilir bir film yapmışlar fakat aksiyon ve konu bütünlüğü olarak benim görüşüm zayıf kaldığı yönünde emeğinize sağlık 👍
Merhabalar. Sadece film eleştirileri, yorumlar ve tavsiyeler yapılan (spoiler yok ) 7 Yaşında bir whatsapp gurubumuz mevcut. İçerisinde çok elit insanların yer aldığı gurupta birbirimize, görüşlerimize ve tabiiki guruba saygı önceliğimizdir. Sizler de bu sinema dolu gurupta yer almak istiyorsanız 05399118202' den whatsapp ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.
GURUP KURALLARIMIZ
* Kesinlikle Spoiler vermek yasak
* Gurubun amacı sinema olduğundan dolayı din, siyaset, futbol gibi sohbetlerin yapılması yasak, ayrıca normal sohbetlerin çok kısa tutulması rica olunur. Zira normal sohbetler için farklı bir gurubumuz mevcut.
* Gurupta üyelere veya guruba argo küfür aşağılayıcı ve azarlayıcı sözler söylemek yasaktır, hukuki sürece tabiidir.
*Gurupta üyelere özelden yazıp rahatsız etmek yasak, sonrasında hukuki sürece tabiidir.
* Guruba girerken kendinize ait bir foto ile kendinizi kısaca tanıtmanız gerekmektedir. Bunu yapmamızın sebebi ise guruba çok çabuk dahil olup ısınmaktır.
TÜM BUNLARI KABUL ETTİĞİNİZ TAKDİRDE GURUBA ALIM GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
İlk defa bir film için yorum yazıyorum bu kadar kurgusu kötü müzikleri kötü oyunculukları kötü bir film görmedim. Ya hiç mi arkadaşlarınıza izletmediniz beğenmedim diyen olmadı mı ? Bu kasa kötü filmi nasıl çektiniz ? Bütün sinema seyircisi filmin sonunda bu ne diye tepki verdi yazık vallaha bu kadar emeğe yazık.
Film konu itibari ile güzel. Uğur Bayraktar ve Tuncay Tuncalp'ın oyunculukları da yerinde ama filmde konu çok hızlı işlenmiş, duygu aktarımı sorunu var. Dayının hikayesi ve olaylar daha iyi işlenerek izleyiciye daha iyi geçirilebilirdi. spoiler: Savcı detayı güzel işlenmiş Ama genel olarak izlenilebilir.
Evet film güzel fakat ortalama olarak kalmış. Ortalama neden? cevahir ile hatice arasındaki aşk biraz yüzeysel mesela daha duygu derinlikli işlenebilirdi. Cevahirin haticeyi sevdiğini anlıyoruz ama sadece anlıyoruz aşkları yansımamış. İkinci olarak bir gözü tamamen görmüyor. Film boyunca öyle işlendi ki bunu hiç anlayamadık sadece atış taliminde belli etti o da anlaşılmadı zaten. spoiler: Yani konular güzel ama akışlar zayıf. Olaylar yüzeysel derinlik yok. Ha tam şöyle olacak diyorsun beklediğinin aksine daha sönük geçiyor. Tam parlayacakken yarım kalıyor. İzlenebilir mi evet. Beklentileri karşılar mı? Orta.6/10