Dayı: Bir Adamın Hikayesi
    3,8
    Dayı: Bir Adamın Hikayesi hakkında görüşlerin ?

Sedat HAN
    Sedat HAN

13 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Ben filmi çok beğendim herkesede tavsiye ederim Hatta ve hatta DAYI 2 çıksın da isterim
    Bence kaliteli
    Furkan Akpunar
    Furkan Akpunar

9 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Süper film . Oyunculuk mükemmel. Etkisinden çıkamıyorum. Soluksuz izledim. Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
    Miray Altuntaş
    Miray Altuntaş

5 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    Harikaaaa kesinlikle izlenmesi gereken bir film herkese öneririm bir kaabadayiyi mükemmel anlatıyor ancak bu kadar iyi olabilirdi
    Nuri Polat
    Nuri Polat

4 Eylül 2022 tarihinde eklendi
    10 üzerinden 10 böyle kaliteli türk filmlerini her zaman görmek isteriz kesinlikle izleyin.. Bu filme kötü diyenler amerika filmlerinin etkisinde kalıp kendi kökenini unutanlardır.
    funnydunya.com
    funnydunya.com

30 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
    Ufuk BAYRAKTAR'ı ilk 2010'lu yıllarda KADER filmi ile tanıdım, üstüne her defasında MASUMİYET izledim; daha sonra İstanbul Cihangir'deki çay bahçesinde birebir tanıştım. İlerleyen yıllarda dostlarımdan Ramiz KARAESKİ'nin gençliğini canlandırdığını öğrendim ama benim için hep BEKİR ABİ oldu; DAĞ filminde de BEKİR'di. (Ramiz KARAESKİ bilmememin nedeni, televizyon izlemeyen biri olmamdır.)

Kısacası, tek kelime ile TEBRİKLER diyebiliyorum.
    Ercan Taşdemir
    Ercan Taşdemir

14 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
    Fena bir film değildi ama daha hareketli sahneler olmalıydı. Konusuna göre durağan geçiyor. İzlenebilir. Seyfi karakteri filmi toparlıyor.
    Cem ÖZEN
    Cem ÖZEN

25 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Film çok iyi arkadaşlar kötü yorumlara aldanmayın, izleyip siz değerlendirin. Cevahir harbi çok iyi oynamış rolün hakkınıda vermiş bence kaçırılmaması gereken bir film.
    Yusuf Katmerlikaya
    Yusuf Katmerlikaya

21 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Gayet güzel.. tavsiye ederim. Ailece izlene bilecek kaliteli bir film olmuş. Hayata dair çıkarımlar içeriyor
    sadık Salatan
    sadık Salatan

19 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Bence çok iyi çok güzel bir filmdi. Ufuk Bayraktar sevdiğim ve severek izlediğim bir oyuncu. Başarılarının devamını dilerim.
    Mehmet Polat
    Mehmet Polat

17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Güzel bı film olmuş gerçekten..gerçek hikaye diye sanırım pek dışına cikilmamis.yoksa biraz daha mafya senaryosu katılacak kadrosu var başrol yakışmış.sonu ise mükemmel.
    Deniz Raşit Cihan
    Deniz Raşit Cihan

9 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Eğer ezel hayranıysanız duygularınızı Bir kaç sahnesinde tekrar yasattiracaktir. Ama maalesef daha fazlası değil. Senaryoyu yazan arkadaşlar kafalarında 4 sahne kurmuşlar. Yazmışlar. Diğer sahnelerin hepsi tema verilip oyuncular doğaçlama oynamışlar. Oyuncu kadrosu kaliteli sayılabilir. Olay kurgusu fena değil. Ama öyle bir sahne koymuşlar ki bir yazar olarak değil izleyici olarak bile benim gözlerim kanadı. Konuyla bağlantısız. Olay örgüsünde yeri olmayan, filmin geri kalanında bir kez bile deginilmeyen bir sahnedir kendisi. Sevgili Uğur Bayraktar paraya ihtiyacın vardiysa keşke tiktok çekseydin. Sadece cast için izlenilcek bir film. Ha birde son sahnesi güzeldi. 122 dakika boyunca beklemek gerek. Bu yüzden filmin ilk 30 dakikası sıkıp bırakan çoktur diye düşünüyorum. Basit yüzeysel ticari amaçlı bir yapım kendisi. Iyi seyirler.
    Muhammed Şenbalkan
    Muhammed Şenbalkan

8 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Filmin Ezel dizisi ile alakası olmadığını bilerek izlerseniz çok güzel film olmuş izlemeye değer.
    Mert H
    Mert H

3 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Klasik bir kabadayı hikayesi olduğunu baştan belirteyim. Çekim tekniklerinin sıradan bir filmden farkı yok. Beklentim yüksekti ancak bütçeden kısmışlar gibi görünüyor. Oyunculuklar iyiydi fakat hikayenin daha derinlemesine anlatılmasını beklerdim. Ortalama bir film.
    Shurima
    Shurima

3 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Her saniyesinde heyecanlanarak , duyguları hissederek izledim. Keşke sabaha kadar izleyebilsem dedim her anında. Çok iyiydi her oyuncuların emeğine sağlık sonlara doğru gözlerim doldu. Ufuk Bayraktar işinin hakkını fazlasıyla veriyor. Tekrar izleyeceğim kesinlikle
    Huseyin Korkmaz
    Huseyin Korkmaz

1 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Filmde emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel olmuş neden daha önce izlemedim çok beğendim sizden isteğim filmin devamı veya dizi olarak yeniden gelmeniz yapımcılardan ricamdır.