Pearl Harbor
    4,1
    Pearl Harbor hakkında görüşlerin ?

faruk kurt
    faruk kurt

3 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Savaşın acısını aşk'ın dramıyla harmanlandığı, yer yer gözlerinizi dolduracak ,hasreti ve yaşama dürtüsünü insanda uyandıracak bir film 3 kere izlemişimdir birdaha izlerim süresi uzun gibi gözükse de az bile diyebilirsiniz 8.2/10
    su-sisesi
    su-sisesi

5 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Filmin sinematografi gorsellik teknik olarak mukemmel oldugu gercek ama ortadaki senaryo bu kadar buyuk bir produksiyona gore oldukca zayif maalesef
    Kleopatra
    Kleopatra

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Güzel izlenebilecek bir film. Özellikle Japonya nin Amerika ya hava saldırıcı çok etkileyiciydi güzel çekilmiş baya emek ve para var belli ki. Asla solmadan izliyosunuz film alıyor.
    akdeniz91
    akdeniz91

14 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    hikaye sizi alıp götürüyor sonu bayağı bir dramatik etkilenmemek elde değil kesinlikle izlemeniz gerekiyor
    bresko
    bresko

27 Kasım 2015 tarihinde eklendi
    Savaş sahneleri etkileyici derecede güzel bu nedenle 7 verdim kurgusu hiç hoşuma gitmedi doğrusu savaşı aynı kıza aşık iki pilot üzerinden anlatmalarını bayaaa buldum gerçekten çok bunalttı beni bu durum bu olmasaydı rahatlıkla 9 u hakederdi onun dışında film harika diyebilirim fakat onu katınca eh işteye düşüyor beklediğimi bulamadım diyebilirim çok daha güzel bir kurgu beklerdim hayal kırıklığına uğradım..
    mervenur b.
    mervenur b.

23 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
    Bazı eleştirilerin aksine filmin son dakikaları dışında hiç sıkılmadım izleyeni içine çeken bir film doğrusu. Filmi izlerken Amerika'ya hiçbir sempatim olmamasına rağmen beni bile bir anda Amerikan milliyetçisi yaptı diyebilirim, film bu konuda asıl amacına ulaşmış yani. Fakat film bittiğinde insan o atmosferden çabucak kopuyor Ne kadar film çekseler de Amerika'nın vahşetleri 1 değil 2 değil hangi birini aklayacaklar sonuçta daha kurulurken kızılderililerin kanları üzerine kurulmuş bir devlet o yüzden bu çabalar gereksiz bence. Yönetmen filme gerçekten objektif bir açıdan bakabilseydi benim için 9u hakederdi ama bu haliyle 6.5 tan 7. :)
    Ilknur K
    Ilknur K

26 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
    İlk defa Amerika'nın kendi propagandasını yapması konusunda hak verdiğim bir film. Amerika, Japonya'nın süper güç olma yolunda Çin ve diğer ülkelere saldırdığı dönemlerde barıştan yana yer alırken bir yanda da diğer ülkelere silah yardımı yaparak Japonya'yı durdurmaya çalışırken, hiç uyarı olmadan Amerika'yı vuran Japonlara nasıl hadlerini bildirdiğini anlatan bir film. Aslında bu filmde ABD 2. dünya savaşının içine Japonlar tarafından nasıl dahil olduklarını anlatıyor. Gerisini anlatmıyor. Acımasız Japonların gerilla tekniği ile yeniden Amerika'ya nasıl daldığını anlatmıyor mesela. Bu da savaşın ikinci bölümüydü. Ama bir aşk hikayesi ile filmi kesmeyi yeterli görüyorlar. Çünkü konunun bundan sonra kalan kısmı pek iç açıcı değil. Japonların gerilla taktiği ile Amerikan ordusunu yerle bir etmesine ramak kalmışken Amerikanın elinde ki son ve en etkili silah olan atam bombasını kullanarak yeni bir çığır başlattıklarını da anlatsa herhalde bu filmde haklı iken nasıl haksız duruma düşeceklerini de gözler önüne sermiş olacaklardı. Bu da bir Hollywood filminin işine gelmez tabi. Ama film görsel ve vermeye çalıştığı mesaj açısından bir harika. Özellikle kardeşten öte dostluğun ne demek olduğunu anlatıyor.
    Mesut Y.
    Mesut Y.

5 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    sinemanın zirvesine vurmuş muhteşem bir film. tutku, aşk, ihanet, savaş, o kadar ince ve güzel işlenmiş ki, benim kült filmlerimden biridir.
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

29 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    Film gerçekten harika, ben şahsen eksik bir yanını bulamadım ve mutlaka izleyin derim özellikle oyunculuk bir hayli sizi etkilemeyi başarıyor ...-|-|-|- Ve şimdi gelelim asıl anlatmak istediğim konuya her ne kadar propaganda yapıldığı söylenip şikayet edilsede adamlar bunu yapmakta haklılar daha doğrusu biz yapmamakta haksısız...bu filmi izlerken neredeyse bir amerikan kadar etkilendim ve koyu bir Türk Milliyetçisi olarak bu beni rahatsız etti çünkü amerikanın bu kadar kısır tarihi varken (Dikkat ettiyseniz yapılan filmlerde sadece 2.Dünya savaşı ve Vietnam Savaşını konu alıyorlar) bu kadar güzel filmler çıkartıyorlar oysa ki bizim bu kadar şanlı tarihimize yakışır bir filmimiz yok... Adamlar sizinde dediğiniz gibi haksız oldukları bir savaşta bile kendilerini kahraman ilan ediyorlar bizse yaptığımız haklı mücadelelerin sadece saray muhabbetini yada mekanlarda geçen taraflarını sergiliyoruz... düz bir ovada rahatça çekilebilecek Malazgirt Savaşı zaferimizi anlatacak filmimiz bile yok... Bu da benden yapımcılara ve sinemayla ilgilenen herkese çağrı olsun sinemacılık sadece şöhret değildir milletin ihtiyaçlarına da cevap verilmelidir sanat birazcıkta olsa halk için yapılmalıdır..
    Uğur G.
    Uğur G.

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Hayatımın filmi diyebileceğim bir film. Pearl Harbor saldırısı gayet güzel anlatırkende olağanüstü bir aşk konusuda var filmde. Sonunda ağlatabilir sizi dikkat edin. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film bir yandan savaş bir yandan aşk...
    lorenzo-matterhorn
    lorenzo-matterhorn

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    aşkın.. baglılıgın .. kardeşligin.. gerçek dostlugun ve ötesinin bir arada oldugu tek filmdir..
    üsstad
    üsstad

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    ehhh işte dedirticek bir film. süre olarak çok uzun.daha kısa olabilirmiş
    real-boy40
    real-boy40

5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    abd kendi tarafından bakmış ama sonuçta biz buna sinemasal açıdan bakmak zorundayız,film gayet güzel olmış aşk ve savaşın güzel harmanlandığı güzel bir yapım 10/8
    blackleyy
    blackleyy

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    kesinlikle sinema açısından mükemmel bir film. tabiki amerikan propagandası var ama bunu unutursak her şey harika. aşk, tutku, savaş, ihanet, dostluk her şey harika işlenmiş.
    Josephy
    Josephy

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Filme siyasi yönden bakarsak pek inandırıcı değil ve haddinden fazla abartılmış, her yönüyle.

Fakat filme bir sinema izleyicisi olarak bakmak gerekirse müthiş aksiyon, görsel efektler ve inanılmaz bir duygusallık, sadece filmin sonunda değil, pearl harbor un öyle vurulduğunu görürsünüz, fon müzikleri bile insanı içten yaralıyor. Kısacesı her yönüyle mükemmel bir film 9/10