Pearl Harbor
4,1

gokhan-lynch
gokhan-lynch

12 Temmuz 2001 tarihinde eklendi
bana kalırsa pearl harbor ticari amaçla yapılmış bir film.hiç bir görsellik yok.özellikle oyuncuların performansı tam bir felaket.ama efekt yönünden bayağı zengin bir film.ve eğlenceli.SADECE EĞLENCELİK...sevgilerimle
georgei
georgei

11 Temmuz 2001 tarihinde eklendi
okuduklarıma bakılırsa herkes fılmı begenmıs ama benım fılmı ızlerken canım sıkıldı .fılm okadar uzun dukı sınemada otururken kıcım uyustu.mıcheal bay gıbı yonetmene yakıstıramadım.bızı 2 saat ask oyalayıp oyle konuya gırıyor.bence er ryan dakı baslasymıs daha ıyı edermıs.ayrıyetten fılm bana eskı sıyah beyaz savas fılmlerını hatırlattı.bu da ınsanı sıkıyor.ınsallah bı daha mıchael bay boyle bır fılm cekmez.
Tayfun O
Tayfun O

20 Haziran 2001 tarihinde eklendi
Ben de aylardır aynı şeyi söylemeye çalışıyorum..ama dinleyen kim?..hele bir de uzun yazmakla eleştirmiyolar mı?.neyse, bizi eleştirmen olarak görmeleri bile ancak ve ancak onore eder:)
tamerercig
tamerercig

18 Haziran 2001 tarihinde eklendi
THE ROCK hakkında söylenenleri görünce gözlerime inanamadım...ben bu filmi değil doksanların en iyi aksiyon filmleri arasında saymayı film tarihi boyunca çevrilmiş aksiyon filmlerinin arasında bile koymam...connery gibi bir devin hayatında çevirdiği ve çevire bileceği en berbat filmdir...bir türlü kanımın ısınmadığı MICHAEL BAY yine bu filmde kendini öyle bir gösteriyorduki....filmi dikkatli bir gözle seyrederseniz size şunu söyliye bilirim en az 10 tane film hliesi yakalarsınız...(ben sırf bunun için filmi ikinci kez seyrettim...ve dediğim sayının iki katı film hilesi yakaladım...)ne zaman kavramları ne dublor uyumluluğu nede çekim teknikleri...yani nerede ne hile ararsanız görülüyor...zaten film başlı başlına abukluk gösterisi...bu filme çok iyi diyenlere brşey diyemiyeceğim...sonuçta kendi zevkleridir...ama ben birtürlü bunu kabullenmek istemiyorum...MICHAEL BAY bana göre filmlerindeki film hilelerinin çokca görünmesinden dolayı JOHN WOO yla başa baş bir mücadele yapar...çünkü WOO''nunda her filminde en az 10 film hilesi garantidir...zati birbirlerine zerre kadar benzemeyen dublorleri bulmaktada WOO nun üstüne yoktur...(ama woo mıchael bay gibi sıradan bir yönetmen imajından yaptığı filmlerle sıyrılıyor..)

tamerking@veezy.com
tolga-sengul
tolga-sengul

12 Haziran 2001 tarihinde eklendi
Şimdi bir kere film fena değil duygu,aşk,aksiyon,savaş hatta komedi falan hepsi var. Bu filmi Amerikalı eleştirmenler yerden yere vuruyorlar ama bence o kadar da fena değildi, ben eğlendim her ne kadar çok çok uzun olsa da. Ama filmde Amerika olayı işine geldiği anlatmış. Pearl Harbor kalleş bir saldırı olabilir ama bu saldırı sonunda Amerika''nın Japonya''ya yaptığuı ve dünya tarihine geçen felaketlerden Hiroşima ve Nagazaki''deki atom bombalarına hiç mi hiç değinilmemiş. O kalleşlikle Amerika''nın yaptığı 100 kat kalleşlikti hem de dünyayı etkileyen cinsten. Filmde sanki Japonlar katil , Amerikalılar onurlu ve masumcuk gösterilmiş. Amerika bu tip filmlerle kendi kötü geçmişini insanlara farklı şekilde anlatmaya çalışmış. Şu idam edilen Amerikalı''nın sözlerini duydunuz mu? Beni Amerika yarattı. Onların diğer ülkelere yaptıkları vahşete bakarak bunları yaptım..