pearl harbor, işte bu film dediğim sayılı filmler arasında bir film. aksiyon,dram,macera dolu bir film. film seven ve izleyenlerin kaçırmamasını tavsiye ederim.
söylenildiği gibi 135 milyon dolara çok güzel bir film çekilebilirdi.(steven spielberg yönetmiş olsaydı bu filmi yine yahudi propagandası yapacak bir yer bulabilirdi.)ama gerçek bir olaya dayağandığınıda unutmamak lazım.
acıkcası filmi hic begenmedim...sadece baskın sahnesi guzel ayrıca 135 milyon dolara cok kral bi savas filmi cekilebilirdi...ya da bu filmin basına steven spielberg gibi bi ustayı koysalar 135 milyon dolara nasıl bi savas filmi cekerdi acaba...dedigim gibi yalnızca baskın sahnesi guzel onun dısında koca bir sıfır...zaten filmin baslarında o kadar sıkılıyosunuz ki ask muhabbetinden entrikalardan bu bile yetiyor filmden sogumanıza...bence izlemeye degmeyen ve de 5 para etmeyen japon dusmanı bir film...japonyaya attıkları 2 tane atom bombasının niye hic sozunu etmiyolar acaba ama baskalarını filmlerinde vahsi, barbar olarak gostermesini cok iyi biliyorlar...
film 2 cd ye yayılsaydı 10/10 verirdim.ama bazı yerlerde gereksiz bir uzama,zaman harcama var.hikayenin özünü anlatıp süresi kısaltılsa daha güzelolurdu,uzayınca sıkılıyor insan bi noktadan sonra
katebackinsale hayranıyım ve itiraf ediyorum onun için izledim film de güzelmiş şimdi allah için ama kate daha güzel onu izleyin izleyin de bidaha izleyin...............
gerçekten izlenmesi gereken filmler arasında bana güvenin ve bu filmi kesin izleyin biraz americalıları pof poflamış ama yinede iyi zaten onun yüzünden biraz puan kırabilirsiniz ama onun dışında kesinlikle izleyin 8.5/10