---Arkadaşlık,,,kardeşlik,,,gerçek anlamda dostluk'insan dostu için herşeyi yapabilmeli,,,dost ki bilmeli kıymetini,,,değerlerine değer vermeli,,,değerleri değerli olmalı,,,en sendiğim değerlerimdensin?---Aslında değer verdiklerime hep geç kaldım'yaşam bana bu şansı çok gördü'hep kıyısından döndüm hayatın'yollarım hep dar ve geçilmezdi?---Seni el değmemiş nazik bi çiçek gibi gördüm'saf ve tertemizdin'gittiğim yerlerden sana selam getirmiştim?---Güneşin batışlarında beni beklememiş miydin???yabancı bakışların banamı???---Herşeyin ortasında buldum seni'benim tek ümidim tek yaşama sevincimdin'yalnız senin için yaşadım'hayata seni düşünerek tutundum?---Şimdi döndüğüm yerde değilsin'seni bıraktığım gözler'o gözlerin bakışlarını ne değiştirdi???sakın yalvarırcasına bakma?---Şimdi yaşamın bana sunduğunu düşünmek için çok vaktim olcak?---Hayat beni sınıyor'hem de çok zor noktalardan ve uç karanlıklardan'dönüp baktığımda geriye kendimi bıraktığım yerde bulamıyorum? Savaş sahneleri ve sevgiyi farklı bi boyutta görüyoruz...özlem,,,pişmanlık,,,suçluluk,,,acıların en acısı'insanın nelerle sınanacağı belli olmaz'hayat her zaman iyi yüzünü göstermez'önce sınav yapar sonra ders almamızı bekler'ben bu filmi çok beyendim'insani duyguların ve yanlışlıkların hepsini işliyor'ellerine sağlık Michael Bay?