Renac
8 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Yıllar önce DVD olarak almıştım ama hiç izlememiştim. 2023 sonunda kısmet oldu ve bunca yıl nasıl olur da izlemedim dedim. Öncelikle oyunculuklar çok iyi. Angelina genç makyajsız ve daha güzel. Film aralarda yükseliyor, aralarda ağır. Gerilim dozu da yerinde. Tavsiye ederim.
İzlenebilir bir gerilim filmi ... Danzel ve Angelina iyi birer oyunculuk sergilemiş ... Gerilim, filmin başından sonuna arttıkça artıyor.. Katil kim acaba diye merak ediyorsunuz .. Senaryo sıradan gelebilir.. Filmin sonu sıradan gelebilir ... Şaşırtıcı bir son veya filmin sonundaki gelişmeler şaşırtıcı tarzda olabilirdi.. (seven filmi gibi) Yine de 1999 yılına göre izlenebilir bir gerilim filmi diyebiliriz ..
İyi bir seri katil filmiydi . 'Katil Kim ?' atmosferi iyiydi . Film genel olarak da sürükleyici bir tempoda geçiyor . hafif gerilim ve dram da var diyebiliriz . Alt metinleri de kuvvetli filmin . asıl konunun döndüğü katil kim ? hikayesi dışında , karakterlerin geçmişi de oldukça iyi işlenmiş . Katili tahmin etmenizde zor :) .
Ancak filmin kötü sonla bitmemesi , filmi gözümde biraz düşürdü diyebilirim . Kötü bir son olsaydı , gözümde daha farklı bir yerde olurdu film :) .
Oyuncular da iyiydi . Denzelda da , Angelinada da ekstra bir şey yok , rollerini iyi canlandırmışlar 'o kadar .
Genel olarak izlerken sıkılmayacağınız , iyi bir Seri Katil gerilimi . ben sevdim filmi :) . 10/7 .
Çok sıkı bir polisiye-gerilim.Filmin sonuna kadar iğne üstünde oturuyorsunuz katili film bitmeden anlamak çabası heyecanı ve ilgiyi hep güçlü kılıyor.Defalarca izledim,izlerim